Prop de 6.000 gorres venudes a Balaguer a la IV Festa “Posa’t la Gorra” per recaptar fons pel càncer infantil

Més de 5.000 persones han pres part aquest diumenge a Balaguer de la IV Cursa “Posa’t la Gorra”, un esdeveniment solidari per recaptar fons per la lluita contra el càncer infantil. Els participants han pogut elegir entre tres distàncies,  5 i 10 km o una caminada popular de 3 km, totes tres amb un recorregut totalment urbà.

Un cop finalitzada la cursa i la caminada s’ha fet la lectura del manifest d’AFANOC. Enguany com a novetat s’ha fet també un acte de reconeixement a les gorres d’honor: Albert Hermoso, gorra d’honor 2016, Robert Martínez, gorra d’honor 2017 que ha recollit la seva germana, i finalment Mari Pau Huguet, gorra d’honor 2018.

També, des d’Agents Rurals s’han retornat dos xoriguers al medi natural i finalment s’han lliurat els premis de les curses.

Un cop finalitzats els actes protocol·laris, s’ha obert les portes de la quarta Fira dels Somnis amb més de 135 activitats lúdiques i educatives distribuïdes per temàtiques, amb tallers de petit i gran format.

Des de la comissió organitzadora consideren que és un projecte totalment consolidat i es mostren molt satisfets per la resposta ciutadana i la implicació d’empreses i institucions.

Des de l’ajuntament també han destacat la magnitud d’aquesta festa que ha esdevingut un exemple a la província.

La festa acabarà amb un dinar solidari al pavelló Molí de l’Esquerrà.


Informa: Miki Daviu i Carla Vilaseca

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.