5a posició del CEN Balaguer a la Copa Catalana Aleví

El CEN Balaguer va aconseguir molt bons resultats en la Copa Catalana Aleví disputada el passat cap de setmana a les instal·lacions  del CN Viladecans.

El CEN Balaguer va aconseguir el passat cap de setmana a les instal·lacions del CN Viladecans el seu millor resultat en una final de la Copa Catalana Aleví, amb la 5a posició del grup B.

A més com a resultats destacats en categoria masculina, el nedador Arnau Pifarré va aconseguir la 1a posició en els 200 m lliures i en els 200 m esquena i una 3a posició en els 100 m lliures, millorant la seva marca mínima estatal en les 3 proves. D’altra banda Giulian Alecsandru va quedar 3r en els 100 m esquena.

En la categoria femenina va destacar la 1a posició de l’Helena Roca en els 100 m i 200 m esquena aconseguint la marca mínima estatal en categoria Aleví  en les dues proves, i 3a en els 100 m lliures.

En la categoria relleu mixt de 8×50 van assolir una 3a posició. També destaquen els resultats d’en Jaume Pallé que va quedar 4t en les proves de 100 m i 200 m braça i bones posicions per Jordi Suñé, Naoki Ribó, Alexandru Heghies, Carla Torruella, Jasmina Però, Clàudia Pérez, Jana Mangues i Ariadna Núñez.


Informa: Redacció Foto: CEN Balaguer

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.