La 5a edició de la Copa Noguera bat rècord de participació

La 5a edició de la Copa Noguera ha batut enguany rècord de participació amb un total de 14 equips formats entre 3 i 5 persones. Jovent arribat d’arreu de la comarca ha gaudit aquest dilluns d’una jornada que per segon any se celebra en format multiesportiu.

Tot i que la meteorologia ha causat la suspensió dels darrers partits abans de la final, aquests nois i noies s’han enfrontat en diversos partits a un total de 6 disciplines diferents: bàdminton, volei, bàsquet, bitllet, tir amb arc i futbol.

Amb partits de 8 minuts els joves de la comarca han omplert les instal·lacions poliesportives de Gerb durant el primer dia de setmana santa. Una jornada protagonitzada per l’esport i l’aprenentatge a més de crear un espai perquè el jovent de la noguera es relacioni.

Els esportistes han tingut ocasió de practicar alguns esports minoritaris. D’aquesta manera no només mostren les seves habilitats sinó que en descobreixen de noves.

Aquesta jornada organitzada per l’oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera ha comptat amb la col·laboració de l’Associació de Joves de Gerb en ser els guanyadors de la darrera edició i de l’Ajuntament.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.