Prop d’un miler de persones assisteixen a l’estrena de l’espectacle “Identitats”

El Teatre Municipal de Balaguer va acollir prop d’un miler de persones en l’estrena de l’espectacle “Identitats” que la Xemeneia Espai de Dansa Creació i Moviment va realitzar en la 7a edició de la Mostra de Dansa Ciutat de Balaguer.

L’espectacle, dirigit per Albert Bonet, narrava la història de la Greta, una jove que busca els seus orígens i que amb l’ajuda d’una sequoia iniciaria un viatge per la cultura mediterrània a la recerca d’aquestes arrels. En el viatge de la petita, l’espectacle s’atura en indrets com Atenes, Venècia, Nàpols o Andalusia on les cultures regionals es fusionen amb la dansa contemporània, la clàssica o el Hip Hop entre altres disciplines que demostren a la petita Greta que tot i la importància del nostre origen la gràcia de les arrels es que es poden entrelligar i cohesionar tal i com fan les sequoies als seus boscos.

A l’espectacle hi van participar prop de 130 ballarines i ballarins de La Xemeneia Espai de Dansa Moviment i Creació i d’aquesta manera posaven fi a mesos d’assajos previs a l’estrena de l’espectacle. Identitats també va servir per fer un clam contra la violència de gènere en el seu ball d’obertura interpretat per dues alumnes de l’escola.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.