El Consell Comarcal de la Noguera i l’Ajuntament de Balaguer commemoren el Dia Internacional de la Dona

El Consell Comarcal de la Noguera i l’Ajuntament de Balaguer van commemorar el Dia Internacional de la Dona amb un acte conjunt realitzat a la sala d’actes del Consell. L’acte va estar conduït per la periodista i politòloga balaguerina Magda Gregori i va començar amb les salutacions institucionals de l’alcalde de Balaguer, Sr. Jordi Ignasi Vidal, i la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Sra. Concep Cañadell.
Tot seguit, la directora del Museu de la Noguera, Sra. Carme Alòs, va presentar el col·leccionable “En femení. La història a través de les nostres dones” amb l’edició de la primera fitxa dedicada a Serafina Valls Pla, primera metgessa de Balaguer. L’autor de la fitxa és Nil Ortiz, qui en va fer el treball de recerca.
En acabar la tècnica del SIAD del Consell Comarcal de la Noguera, Vanessa Gesa, va llegir el manifest reivindicatiu del Dia 8 de Març.
A continuació es va fer la taula rodona “Gastronomia en femení” que ha comptat amb la participació de 4 dones noguerenques que han fet de la passió per la cuina la seva professió des de perspectives diferents: Teresa Carles, xef i empresària de cuina vegetariana; Laura López, coneguda com a @lauraponts, estilista gastronòmica i Instagramer; Dolors Mateu, gastroblocaire de referència i Carolina Garcia, cuinera del restaurant L’Apagallums de Ponts.

Informa: Redacció Fotos: Consell Comarcal de la Noguera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.