Rafel2La tesi que España és un país seriós s’està estenent per tot el món i ja ha arribat, entre aplaudiments, al Banc Mundial.

Per si no  havien fet riure prou, l’exministre Sòria que havia estat portat pel govern espanyol al Banc Mundial, en una maniobra neta i digna d’elogi segons els analistes Peperos, va i diu que no hi vol anar, perquè la cosa ja s’està embolicant massa.

Ja ho veus, total perquè l’opinió pública, la lleial oposició i encara alguns membres del seu partit li han dit que era un cas antològic de poca vergonya. No res tot plegat.

Ara la feina que se li ha girat al Rajoy. Què li donarem al Sòria? Una ambaixada a un país o altre?   La presidència de l’Instituto Cervantes? Alguna cosa d’Endesa o de Repsol?  Un càrrec assessorant el Florentino Pérez? No ho sabem.

PEPETant el Sr. Mariano com el Sr. De Guindos han quedat davant de tothom com dos autèntics mentiders professionals, però no ens enganyem que no passa res. Segons com, un cas tan evident de caciquisme encara serà ben valorat en l’España profunda.

Ha començat la campanya. Ara a l’octubre comencen un parell de judicis contra el P.P., sabrem uns quants casos més de corrupció i un parell de nebodes del de Guindos col·locades a dit en llocs importants de l’administració, la Fiscal general de l’Estat espanyol, prometent mà dura contra l’independentisme davant d’un Felip VI absolutament absent.

Ei, no ens enganyem. Això, en unes eleccions, ben portades, que es facin el dia de Nadal, és majoria absoluta.

Sorprès me tenen.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.