17 famílies de Balaguer pendents d’Ensenyament per la falta de places a P-3

17 famílies

L’increment de preinscripcions a Balaguer respecte l’any passat ha deixat a l’estacada a 17 famílies de Balaguer que no tenen plaça a l’escola on l’havien sol·licitat. Segons informa NacióLleida les famílies en qüestió havien fet la preinscripció a l’escola Vedruna però el centre, després de cobrir totes les places, va deixar fora les famílies en qüestió.

Segons apunta el mateix mitjà, el Departament d’Ensenyament ja estaria treballant en solucionar el problema i planteja obrir una nova línia a Gaspar de Portolà, un dels centres públics de la capital de la Noguera que ja compta amb dues línies de P-3. La proposta però, no convenç als pares afectats ja que actualment els menors van a  la llar d’infants de Vedruna i no volen canviar de centre educatiu.  Les famílies reclamen que la nova línia que proposa obrir Ensenyament sigui a l’escola Vedruna, que és concertada, o que s’amplii la ràtio d’alumnes per classe al centre.

Els pares han explicat a NacioLleida que s’han quedat sense plaça degut a les puntuacions que es donen a les famílies, amb criteris basats en si hi ha germans a l’escola, la proximitat del domicili o del lloc del feina, la discapacitat o  si el pare o la mare reben l’ajut de la renda mínima.

(Fotografia: ACN)

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.