Victòria històrica del Balaguer Villart Logístic a la ETTU Cup

Amb aquest punt aconseguit per la jugadora xinesa del Balaguer Villart Logísitic Yan Lan Li es tancava un partit històric al pavelló Molí de l’Esquerra. Per primer cop en la trajectòria del club, Balaguer acollia una ronda de la ETTU Cup i a més ho feia amb una victòria local davant de l’equip polonès Optima Lublin amb un ajustat i emocionant resultat de 3-2.

L’eliminatòria ha començat de cara per les noies vermelles, Tinting Wang sumava el primer punt de l’encontre davant  Natalia Aleseyenko amb un contundent 3-0 (11-6, 11-2, 11-6). El pavelló Molí de l’esquerrà, avui ple per veure el debut europeu com a local del seu equip, ha gaudit d’un exhibició de la jugadora local que no ha trobat resposta en la seva rival.

Amb el segon partit ha arribat l’emoció i els nervis a les grades del pavelló, Yan Lan Li ha disputat un partit molt complet contra la jugadora número 1 de l’equip polonès, tot iniciar per darrere en el marcador la jugadora local ha superat les adversitats i ha aconseguit empatat el lluminós a dos sets, finalment en el set decisiu no ha pogut culminar la remuntada i ha cedit el primer punt en el marcador general. (2-3; 13-15, 9-11, 11-8, 12-10 i 8-11)

La balaguerina Anna Biscarri ha sigut l’encarregada de disputar el 3r partit de l’eliminatòria, al seu davant s’hi trobava la jugadora de l’equip polonès Lin. Tot i mostrar-se molt concentrada la jugadora local no ha pogut fer res davant del joc de la jugadora de l’equip polonès i ha vist com se l’hi escapava el partit per 3-0  (8-11, 4-11, 6-11)

Amb l’1-2 al marcador general a les balaguerines no els hi quedava cap més remei que guanyar els dos partits que els hi quedava, Tingting ha complert amb rotunditat davant d’Antonina Szimauska que ha derrotat per 3-0 (11-5, 11-5 i 11-1)

El partit decisiu l’han disputat Yan Lan Li i Natalia Aleseyenko, la local ha iniciat el partit amb molta solvència, fet que li ha permès guanyar els dos primer sets amb comoditat, no obstant l’equip polonès no es rendia i volia disputar l’eliminatòria fins al darrer moment, Yan Lan ha comptat amb diverses pilotes de partit en el quart set de l’encontre però la jugadora de l’equip polonès les ha defensat i ha aconseguit capgirar el marcador i empatar el partit, d’aquesta manera el nombrós públic que ha assistit avui al molí de l’esquerrà  ha vist com es decidia l’eliminatòria en el darrer set de l’últim partit on Lan Li no ha notat la pressió i ha aconseguit guanyar per 11-5.  Després de la victòria la felicitats de les jugadores locals era indescriptible.

Amb aquesta victòria l’equip s’ha assegurat una altra eliminatòria a la ciutat de Balaguer ja que els quarts de final de la competició es juguen a doble partit. El rival de les balaguerines sortirà dels equips repescats de la lliga de campiones de tennis taula, màxima divisió continental d’aquest esport.