El CF Balaguer cau a casa contra l’Andorra per 2 gols a 4

El Balaguer no aixeca cap. Els vermells van sumar ahir la seva vuitena derrota consecutiva després de perdre a casa contra l’Andorra en un partit en que els de la Noguera només van veure porta a la segona part.

En el primer temps,  un gol al minut 3 va marcar la resta de l’enfrontament. Els visitants van aprofitar el desordre defensiu dels locals per avançar-se en el marcador amb un gol de còrner.

Al cap de pocs minuts l’Andorra situava el 2-0 en el marcador amb un gol de vaselina.

Abans del descans arribaria el tercer dels visitants des del punt de penal. La pena màxima va ser molt discutida pels locals però l’Andorra no va perdonar.

A la represa, el Balaguer va sortir motivat i va intentar jugar de forma més agressiva. No obstant, en el minut 52 els andorrans, en un ràpid contraatac, van situar el 4-0 en el marcador, un gol que sentenciava el partit.

A partir d’aquí el Balaguer, malgrat perdre per 4 gols, va ordenar el centre del camp i amb un plantejament més ofensiu , va aconseguir estrenar el seu marcador amb un gol d’Isaac Solanes al minut 82.

Cinc minuts més tard un clar penal sobre Parra, que ell mateix es va encarregar de transformar, va escurçar les diferències en el marcador.

El Balaguer ho va continuar intentant fins al final del partit, però el marcador ja no es va moure.

El resultat deixa als de la Noguera amb quinze punts, dos més que el Jesús Maria, i en zona de descens al final de la primera volta.