Arriba la 8a edició de Click Algerri

 width=

Els dies 8 i 9 de desembre de 2018 s’exposarà la 8a edició de Click Algerri, organitzada per l’associació Somosclicks i l’Ajuntament d’Algerri obrirà les portes el dia 8 a les 10h al Local Social de l’Ajuntament d’Algerri.

El Click Algerri oferirà 100m2 d’exposició i durant dos dies es podran visitar els diorames, participar al concurs de diorames, participar al ‘BuscaClick’ i participar al ‘Sorteig Solidari’. És en aquesta darrera vessant, la solidaritat, que els organitzadors del Click Algerri mostren major interès. Coincidint amb la Marató de TV3 es col·locarà una urna on es podran dipositar donatius per la causa benèfica d’aquest any.

Les figuretes de playmòbil retornen per mostrar al públic aficionat i expert, contextualitzacions històriques o imaginàries mitjançant l’escenografia dels diorames. Alhora, i per primer cop, membres de l’Agrupació de Comerciants d’Algerri se sumaran a la ‘festa’ del click montant petites recreacions als seus establiments.

Pel que fa al concurs, restarà obert a la participació ciutadana fins el dia 2 de desembre. Es recomana consultar les bases al facebook de Click Algerri


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.