El CF Balaguer salva la categoria i continuarà a Primera Catalana

El Balaguer va salvar aquest diumenge la categoria inextremis gràcies a un gol d’Iban Parra en el minut 84 en el partit contra l’Andorra. Els de la noguera van guanyar l’encontre per 1 gol a 2. (1-2).

El Balaguer va patir, però al final va aconseguir mantenir la categoria. El quadre de Joan Roca va arrancar adormit i lent en els primers compassos. Els de la Noguera no trobaven la seva millor versió en un matí en el qual es jugaven ser o no ser la pròxima temporada a Primera Catalana.

Els andorrans van saltar a la gespa d’Aixovall amb les mateixes necessitats que el seu oponent i en el minut 36 Moisés va fer pujar l’1-0 al marcador. El gol va despertar el públic assistent, que va començar a animar els seus jugadors.

A poc a poc, el Balaguer va anar avançant les seues línies i va anar asfixiant la sortida dels locals. Tot i això, es va arribar al descans amb l’avantatge local.

A la represa, el Balaguer va canviar el guió. Els vermells gaudien del control de la pilota, però eren incapaços de superar la defensa andorrana. En el minut 65, Joan va firmar l’empat en una jugada en la que Andrés es va equivocar en el refús.

Amb l’empat a 1, tot semblava indicar que el partit acabaria amb aquest resultat quan va aparèixer Iban Parra. El veterà davanter va aprofitar un desgavell defensiu per sentenciar amb l’1-2 definitiu.

El gol serviria per salvar al Balaguer, i continuar un any més Primera Catalana, en una temporada molt difícil marcada per problemes econòmics i conflictes interns del club.