Categories: Esports

Vallfogona celebra diumenge la Cursa de la Vaca

La primera Cursa de la Vaca es disputarà aquest diumenge, 22 de setembre, a Vallfogona de Balaguer, un municipi conegut arreu de Catalunya per la seva producció lletera. Són precisament els vaquers locals els principals patrocinadors de la prova, organitzada pel Club Esportiu Cansallebres amb la col·laboració de l’Ajuntament.L’organització té previst tancar les inscripcions (que es poden fer a través del web www.cansalletres.cat) dijous. Ara bé, potser ho hagi de fer abans si s’assoleix el màxim de 300 inscrits. I és que a una setmana de la prova, ja ha superat els 220 participants apuntats.

La prova arrencarà a les 10 del matí de diumenge de la Zona de les Piscines i compta amb dos recorreguts: un de 5 quilòmetres que es pot realitzar a peu o corrent (que rep el nom de Cursa de la Vedella) i un altre de 10 quilòmetres, només apte per als atletes més ben preparats (la Cursa de la Vaca pròpiament dita). Hi haurà premis per als tres primers homes i dones classificats de la Cursa de la Vaca, així com per als primers veïns del municipi en completar el recorregut i per als primers en creuar la línia de meta de la Cursa de la Vedella. Ara bé, tots els participants rebran un obsequi gentilesa dels patrocinadors i col·laboradors, així com un entrepà de llonganissa per recuperar forces. També hi haurà servei de guardabicicletes per als més valents i de guarda-roba.

La Cursa de la Vaca, que rep el nom precisament dels seus patrocinadors i que ha enregistrat un vídeo promocional amb la col·laboració dels veïns del poble, pretén convertir-se en tota una festa. Per aquest motiu, en acabar la prova hi haurà una xocolatada popular i inflables per a la mainada a la línia de meta, establerta igual que la sortida a l’entorn de les piscines municipals.

Segons han explicat fonts de l’organització, “la nostra intenció era celebrar la cursa per la Festa Major, però vam optar per avançar-la una setmana a fi de no coincidir amb la Cursa de Sant Miquel, que enguany es farà per primer cop a Lleida ciutat”. Vet aquí el motiu pel qual la Cursa no s’inclou dins els actes de la Festa Major de Sant Miquel.

Balaguer Televisió

Missatges recents

FIRA Q 2024

Programa especial realitzat des del recinte firal d'Inpacsa en motiu de Fira Q de Balaguer

14 hores fa

Vallfogona de Balaguer organitza la 2a Fira Lo Caragol food

Vallfogona de Balaguer serà per segon any la capital dels caragols i els productes de…

17 hores fa

L’Artesa de Segre abraça la permanència a força de futbol i sentiment

L'Artesa de Segre abraça la permanència a força de futbol i sentiment. Els de Nil…

20 hores fa

Fira Q tanca una nova edició amb bon balanç

Després de dos dies intensos plens d’activitats al Pavelló d’Inpacsa de Balaguer, Fira Q tanca…

1 dia fa

El CF Balaguer renova ‘Josete’ per dues temporades més

José Manuel Tomás Valdovinos, també conegut com a "Josete", ha renovat per dues temporades més amb el CF Balaguer.…

2 dies fa

Balaguer commemora el 40è aniversari del 1r Concurs de mels

El 1984 es va celebrar a Balaguer el primer concurs de mel a la capital…

2 dies fa

Aquest lloc web utilitza cookies.