- Destacats Portada

Una dona resulta ferida per la caiguda d’un mur a Balaguer a causa del vent

El temporal Glòria provoca desenes d’incidències a Ponent i obliga ajuntaments a prendre mesures

Una dona ha patit ferides de diversa consideració aquest dimarts a la tarda quan li ha caigut al damunt part d’un mur a l’exterior d’un supermercat de Balaguer. La dona ha estat trasllada a l’Hospital Arnau de Vilanova per ser atesa a traumatologia. Les fortes ratxes de vent que s’estan registrant a les comarques de Ponent com a conseqüència de la llevantada Glòria han provocat desenes d’incidències a diversos municipis i han obligat als ajuntaments a prendre mesures preventives com el tancament de parcs o la limitació d’activitats a l’aire lliure. A Linyola (Pla d’Urgell), un xiprer de grans dimensions ha caigut al pati de l’escola bressol sense provocar danys personals però si de materials.

Fonts de la Paeria han indicat que a Lleida ciutat s’han registrat més d’una vintena d’incidències derivades del vent de la llevantada Glòria. En destaca la trencadissa de vidres d’una finestra a l’alçada del carrer Major, a l’Eix Comercial, la caiguda d’un arbre al costat de la via al camí de Grenyana, al pas a nivell, la caiguda d’un altre arbre amb afectació a la circulació entre plaça Espanya i avinguda Madrid, i contenidors i tanques d’obra que s’han desplaçat, entre d’altres.

A Linyola ha caigut un xiprer damunt del pati de la llar d’infants. No ha pres mal ningú i només s’han registrat danys materials. Al Palau d’Anglesola, davant la forta ventada i amb el risc de despreniment d’elements de la teulada de l’escola Arnau Berenguer de la plaça Generalitat, l’Ajuntament ha determinat que l’entrada i sortida de l’alumnat així com de l’equip docent es farà exclusivament per la porta de l’avinguda Pau Casals. A Mollerussa, una antena parabòlica ha caigut al damunt del maleter d’un cotxe al carrer Pompeu Fabra i una branca ha caigut a l’avinguda Negrals.La Paeria de Cervera ha activat el pla municipal de Protecció Civil (Procicat) en fase d’alerta i ha assegurat que les ratxes de vent han provocat importants danys materials que representen un risc per a les persones. És per això que s’ha acordat suspendre totes les activitats previstes a l’aire lliure i també les activitats a les instal·lacions esportives municipals, la biblioteca i les classes al Conservatori de Música. En aquest sentit, s’ha recomanat a la població que no es facin activitats a l’exterior i s’ha demanat evitar desplaçaments innecessaris.Almacelles (Segrià) ha convocat la Junta de Seguretat Local d’urgència per coordinar i donar resposta ràpida a qualsevol incidència per les ràfegues de prop de 100 quilòmetres per hora registrades aquest dimarts. Per precaució s’han tancat al públic parcs públics, el Vilot i el d’Europa així com també el cementiri municipal.


Informa: ACN Foto: BTV

Balaguer Televisió

Missatges recents

Rècord d’inscripcions a la 4a edició del torneig inclusiu ‘l’esport ens uneix’

Arriba la quarta edició del torneig inclusiu ‘l’esport ens uneix’ amb rècord d’inscripcions. Dilluns 13…

57 minuts fa

L’escola La Noguera celebra aquest any el seu 50è aniversari

L'escola La Noguera de Balaguer celebra aquest any el seu 50è aniversari. Amb el lema…

6 hores fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 06/05/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

22 hores fa

‘La última granada’ de Beret detonarà al pavelló Inpacsa de Balaguer el 2 de novembre

La Paeria de Balaguer llença el primer anunci de la Festa Major d’enguany i ho…

2 dies fa

La Generalitat assumeix l’explotació del Canal Segarra-Garrigues

El conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort, en nom de la Generalitat…

2 dies fa

Una persona ha mort en un xoc frontal a la C-14 a Ponts

El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la tarda es va registrar un…

2 dies fa

Aquest lloc web utilitza cookies.