Categories: Societat

La balaguerina Maria Fernández participarà al concert PopKids 2017

Emoció, nervis, il·lusió i moltes ganes de gaudir del gran concert de Pop-Rock Juvenil, PopKids 2017. Aquest és el sentiment general dels 12 joves artistes que protagonitzaran el primer i únic concert, que se celebrarà a Lleida el pròxim dissabte, 21 d’octubre a l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida. Entre els joves artistes s’hi troba la balaguerina Maria Fernández, que també és la més petita del grup.

Aquest diumenge han fet el darrer assaig general del concert, juntament amb la desena de músics professionals que els acompanyaran a l’escenari. Durant l’assaig han estat acompanyats i assessorats pel director musical de l’espectacle, José Ramon Madrid, i pels coaches vocals Salva Racero (excantant de Lax´n´Busto), Anna Borrego, Irene Olivé (exvocalista de Paloma San Basilio
durant 16 anys) i Nomís Lenam. Les darreres setmanes, els joves han rebut orientació i formació en cant vocal, interpretació, control de la respiració, col·locació a l’escenari i pronunciació en anglès amb l’objectiu de preparar-se per al gran concert.

Els joves interpretaran cançons de Tina Turner, Jackson 5, George Michael,Madonna, Joan Manuel Serrat, Celine Dion, Maná, Randy Crawford, No Doubt,Judy Garland, Whitney Houston i The Beatles. L’objectiu d’aquest esdeveniment és detectar i promoure el talent vocal de nois i noies d’entre 10 i 17 anys de les comarques lleidatanes i mostrar-ho en un concert d’alta qualitat amb músics professionals.

Encara es poden adquirir les entrades per a l’espectacle, que se celebrarà el 21 d’octubre a l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida a les 19 hores. Es pot fer a través de la pàgina web www.popkids.cat o eldracmagic.com/tickets i també a L’Intèrpret i a la botiga Goumar de Lleida. El concert de pop-rock juvenil PopKids, produït per Drac Magic Events, compta amb L’Intèrpret Escola de Música i l’Escola d’Idiomes Inlingua Lleida com a mecenes, i amb la col·laboració de La Paeria – Ajuntament de Lleida i de l’estudi professional BOSSA Records.

Balaguer Televisió

Missatges recents

FIRA Q 2024

Programa especial realitzat des del recinte firal d'Inpacsa en motiu de Fira Q de Balaguer

2 hores fa

Vallfogona de Balaguer organitza la 2a Fira Lo Caragol food

Vallfogona de Balaguer serà per segon any la capital dels caragols i els productes de…

5 hores fa

L’Artesa de Segre abraça la permanència a força de futbol i sentiment

L'Artesa de Segre abraça la permanència a força de futbol i sentiment. Els de Nil…

8 hores fa

Fira Q tanca una nova edició amb bon balanç

Després de dos dies intensos plens d’activitats al Pavelló d’Inpacsa de Balaguer, Fira Q tanca…

23 hores fa

El CF Balaguer renova ‘Josete’ per dues temporades més

José Manuel Tomás Valdovinos, també conegut com a "Josete", ha renovat per dues temporades més amb el CF Balaguer.…

1 dia fa

Balaguer commemora el 40è aniversari del 1r Concurs de mels

El 1984 es va celebrar a Balaguer el primer concurs de mel a la capital…

1 dia fa

Aquest lloc web utilitza cookies.