Categories: Comarca

El Montsec acollirà la 1a Marxa Les Peülles 54 el proper 19 de Maig

La Diputació de Lleida va acollir ahir dilluns la presentació de la 1a Marxa Les Peülles 54, que tindrà lloc diumenge, 19 de maig als pobles de Les Avellanes, Santa Linya, Tartareu i Vilanova de la Sal. Aquesta serà la primera edició de la marxa organitzada pel Grup Excursionista Les Peülles del Montsec per tal de donar a conèixer la bellesa del territori.La caminada consta de 54 quilòmetres que recorren els quatre pobles que formen part d’aquest municipi del Montsec i es calcula que el temps màxim per finalitzar el recorregut és de 14 hores.A la roda de premsa hi van participar el cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació, Antoni Fo; l’alcaldessa del municipi de Les Avellanes i Santa Linya, M. Carme Garrofé, i el president del Grup Excursionista Les Peülles del Montsec, Antoni Borràs.

El cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació de Lleida, Antoni Fo, va explicar que, a més de la part esportiva, l’objectiu de la iniciativa és promocionar l’entorn del municipi de Les Avellanes i Santa Linya de forma que els participants puguin gaudir del territori mentre practiquen esport. Per la seva banda, l’alcaldessa de Les Avellanes i Santa Linya, M Carme Garrofé, va assegurar que tot i ser una zona una mica més desconeguda a nivell turístic s’estan fent molts esforços per donar-la a conèixer i aquesta activitat és una forma més de promocionar el municipi.

A més a més, el president del Grup Excursionista Les Peülles del Montsec, Antoni Borràs, va explicar que és una marxa de resistència no competitiva en la que hi poden participar totes aquelles persones que estiguin mínimament entrenades per fer una marxa de 54 quilòmetres. “És un recorregut molt bonic que passa majoritàriament per camins forestals i rurals amb una ascensió acumulada de 1.569 metres”, ha indicat.

La sortida i arribada d’aquesta cursa circular serà a la pista esportiva de Les Avellanes i Santa Linya i els organitzadors preveuen una assistència d’entre 150 i 200 persones.

Les inscripcions (que tenen un cost de 20 euros per federats i de 24 euros per als no federats) ja estan obertes i es poden fer a través de la pàgina web www.peullesdelmontsec.com.

Balaguer Televisió

Missatges recents

La Nit dels Museus posa en valor les tasques d’investigació i educatives que realitzen

El Museu de la Noguera ha obert les portes aquest vespre i s’ha omplert de…

15 hores fa

Connecta Lleida Pirineus: Vallfogona vol recuperar el toc de les campanes del poble

Antigament, les campanes de les esglésies eren un element clau de la vida quotidiana en…

2 dies fa

Balaguer acollirà el ‘Primavera Wine’, un festival de vins catalans

Balaguer acollirà el pròxim 8 de juny el festival de vins catalans 'Primavera Wine'. L’esdeveniment…

2 dies fa

La Paeria millorarà el servei del pàrquing d’autocaravanes

La Paeria de Balaguer vol acabar amb les crítiques rebudes pels usuaris del pàrquing d'autocaravanes…

2 dies fa

Connecta Lleida Pirineus: Maria Fernández guanya el concurs de talent de les terres de Lleida

La tercera edició de l’Alpitalent, el concurs de talent de les Terres de Lleida, va…

3 dies fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 15/05/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

3 dies fa

Aquest lloc web utilitza cookies.