- Destacats Portada

Connecta Lleida Pirineus: El CEI Balaguer acull la jornada tècnica ‘Impuls del biogàs al sector ramader a les Terres de Lleida’

Connexió en directe pel programa de la Xarxa de TV locals

Aquest dimarts el CEI Balaguer va acollir la jornada tècnica titulada ‘Impuls del biogàs al sector ramader a les terres de Lleida’, la qual té com a objectiu posar en valor la producció de biogàs a les comarques lleidatanes, un territori amb un teixit ramader potent, i per tant amb potencial en la producció de biogàs com a font d’energia i oportunitat de creixement.

La jornada ha estat organitzada pel Clúster de la Bioenergia de Catalunya i amb la col·laboració de la Paeria de Balaguer i l’Energy HubLab, així com la FCAC, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, i se celebra en el marc del PATT, el Pla Anual de Transferència Tecnològica del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta és la segona vegada que la ciutat de Balaguer acull una activitat impulsada pel Clúster. La primera es va celebrar el passat 30 de novembre amb el I Fòrum del Biogàs a Catalunya al casal Lapallavacara, el qual va comptar amb uns 150 assistents i va ser la primera trobada del sector a nivell català. Aquesta trobada tenia com a objectiu crear un espai on experts de primera línea poguessin debatre sobre el mercat d’aquest combustible, quines sinergies cal crear, i com potenciar-ne l’ús.

Aquesta jornada s’ha organitzat en col·laboració amb el Clúster de la Bioenergia de Catalunya, la qual s’inicia a través del Grup Impulsor de l’Energy HubLab, un projecte impulsat per la Paeria de Balaguer i amb el suport de la Diputació de Lleida, el qual promou la transició energètica i la transformació del model econòmic a Ponent, el Pirineu i Aran. Forma part del PECT, el Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial Green&Circular Ponent.

Balaguer Televisió

Missatges recents

‘Accelera el Creixement’ arriba a la seva tercera edició

El Monestir de les Avellanes ha acollit la cloenda de la tercera edició d’’Accelera el…

16 minuts fa

El ‘Juliol de Música i Poesia’ celebra el segon concert del cicle a les Franqueses

El cicle Juliol de Música i Poesia segueix aquest diumenge dia 14 al monestir de…

32 minuts fa

Camarasa organitza una visita guiada a la Baronia de Sant Oïsme

L'Ajuntament de Camarasa ha programat una visita guiada a la Baronia de Sant Oïsme per…

36 minuts fa

Balaguer acull aquest cap de setmana el Torneig de seleccions autonòmiques de bàsquet

Aquest cap de setmana la ciutat de Balaguer acull el Torneig de les seleccions autonòmiques…

47 minuts fa

Balaguer instal·la gàbies de captura de coloms

Amb la instal·lació d'aquestes gàbies, la Paeria de Balaguer espera poder començar a reduir la…

5 hores fa

Àger acollirà un Open d’Ala Delta amb una cinquantena de participants

Una cinquantena de pilots es reuniran aquest diumenge a Àger per donar el tret de…

8 hores fa

Aquest lloc web utilitza cookies.