Categories: Societat

L’ajuntament de Balaguer posa en marxa el programa “Ubica’t” per acompanyar aturats en el procés d’inserció

L’ajuntament de Balaguer posa en marxa el programa Ubica’t, un programa l’objectiu del qual és oferir un servei d’orientació, assessorament i acompanyament en la recerca de feina i la inserció laboral.

Està adreçat a 47 persones en situació d’atur i persones treballadores que estiguin en recerca d’una millora laboral i contempla diferents accions: sessions individuals amb una atenció personalitzada que permetrà fer anàlisis de les necessitats d’orientació; definir l’objectiu professional i el full de ruta per assolir-ho; i l’assessorament i acompanyament en cada una de les actuacions a realitzar. Així mateix, es preveuen sessions grupals que permetran compartir eines i recursos amb altres persones en recerca activa de feina; millorar les competències professionals; conèixer i explorar el teixit empresarial i les seves oportunitats laborals; i participar en activitats que reforcin el paper social.

El programa contempla ajuts al transport i incentius per poder pagar despeses que tinguin els participants per poder assistir a les sessions planificades.

El programa es durà a terme durant tot el 2018 i dins d’aquest període el temps que les persones participants hi estaran vinculades dependrà de les necessitats de cada una de elles.

A partir del 15 de gener es faran sessions informatives i s’entrevistaran les persones interessades en accedir al programa. A continuació s’iniciarà el procés d’acompanyament a la inserció.

Les persones que estiguin interessades en participar en aquest programa ja poden enviar un correu electrònic a ubicat@balaguer.cat o bé adreçar-se a l’Ajuntament de Balaguer al 973445200.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Balaguer Televisió

Missatges recents

FIRA Q 2024

Programa especial realitzat des del recinte firal d'Inpacsa en motiu de Fira Q de Balaguer

3 hores fa

Vallfogona de Balaguer organitza la 2a Fira Lo Caragol food

Vallfogona de Balaguer serà per segon any la capital dels caragols i els productes de…

7 hores fa

L’Artesa de Segre abraça la permanència a força de futbol i sentiment

L'Artesa de Segre abraça la permanència a força de futbol i sentiment. Els de Nil…

9 hores fa

Fira Q tanca una nova edició amb bon balanç

Després de dos dies intensos plens d’activitats al Pavelló d’Inpacsa de Balaguer, Fira Q tanca…

24 hores fa

El CF Balaguer renova ‘Josete’ per dues temporades més

José Manuel Tomás Valdovinos, també conegut com a "Josete", ha renovat per dues temporades més amb el CF Balaguer.…

1 dia fa

Balaguer commemora el 40è aniversari del 1r Concurs de mels

El 1984 es va celebrar a Balaguer el primer concurs de mel a la capital…

1 dia fa

Aquest lloc web utilitza cookies.