- Destacats Portada

Balaguer celebra la jornada d’ocupació ‘Connectant talent i oportunitats’

Té la voluntat de generar sinergies entre empreses i persones cercadores de feina

El CEI de Balaguer ha acollit aquest divendres la jornada ‘Connectant talent i oportunitats’, organitzada per la Mesa d’Ocupació de la Noguera la qual agrupa entitats i institucions de la comarca dedicades a l’àmbit del treball i la formació. Aquesta té com a objectiu unificar recursos i donar un millor servei a les persones i a les empreses, a més de contribuir a incorporar persones aturades al mercat laboral, i cobrir els llocs de feina que ofereixen les empreses del territori. La Mesa d’Ocupació està formada pel Consell Comarcal de la Noguera, la Paeria de Balaguer, el Servei d’Ocupació de Catalunya, l’Associació Reintegra, Càritas Diocesana d’Urgell, ASPID, Creu Roja i Gestió de Serveis Sanitaris.

En la jornada s’han dut a terme un seguit d’accions amb la voluntat de generar sinergies entre empreses i persones cercadores de feina. Aquesta ha començat amb la benvinguda i salutació per part de la paera en cap de la ciutat, Lorena González, de la consellera de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Noguera, Ester Guarné; i de la gerent del Consorci Noguera – Segrià nord, Gemma Cortada. Seguidament, s’ha celebrat una taula rodona amb representants de diverses empreses de la zona, en la que s’ha debatut sobre reptes de futur amb la intel·ligència artificial (IA) en els processos de selecció de personal. Després, des de l’Institut Municipal d’Ocupació de Lleida s’ha fet el taller participatiu ‘Prepara’t per al futur amb la IA’.

En acabat les empreses han presentat les seves activitats i serveis, i han exposat als assistents les necessitats per a cobrir llocs de feina que tenen actualment. Finalment, la jornada ha acabat amb un seguit d’entrevistes individuals molt breus, en les quals les persones i les empreses han mantingut un primer contacte o intercanvi de dades. Han participat 20 empreses del territori, així com més de 150 persones inscrites en la jornada.

Balaguer Televisió

Missatges recents

FIRA Q 2024

Programa especial realitzat des del recinte firal d'Inpacsa en motiu de Fira Q de Balaguer

7 hores fa

Vallfogona de Balaguer organitza la 2a Fira Lo Caragol food

Vallfogona de Balaguer serà per segon any la capital dels caragols i els productes de…

11 hores fa

L’Artesa de Segre abraça la permanència a força de futbol i sentiment

L'Artesa de Segre abraça la permanència a força de futbol i sentiment. Els de Nil…

13 hores fa

Fira Q tanca una nova edició amb bon balanç

Després de dos dies intensos plens d’activitats al Pavelló d’Inpacsa de Balaguer, Fira Q tanca…

1 dia fa

El CF Balaguer renova ‘Josete’ per dues temporades més

José Manuel Tomás Valdovinos, també conegut com a "Josete", ha renovat per dues temporades més amb el CF Balaguer.…

1 dia fa

Balaguer commemora el 40è aniversari del 1r Concurs de mels

El 1984 es va celebrar a Balaguer el primer concurs de mel a la capital…

1 dia fa

Aquest lloc web utilitza cookies.