Categories: Esports

Victòria del sènior masculi del CB Balaguer a domicili i derrota del femení en l’estrena al Pavelló 1r d’Octubre

El sènior masculí del CB Balaguer va debutar aquest passat cap de setmana amb victòria a la pista del CB. Mollerussa “B”. Aquesta primera victòria es va aconseguir gràcies a la bona intensitat defensiva que tot i que el matx va començar igualat, 8-12 a la fi del 1r quart. Poc a poc des de la defensa s’aconseguia recuperar pilotes i poder córrer al contraatac, arribant al 23-33 a la mitja part.

A la represa, els balaguerins es varen carregar de faltes personals molt ràpidament i els locals van recuperar el desavantatge al marcador des de la línia de tirs lliures, posant-se tan sols 3 punts per sota al marcador, 45-48. Un parcial de 3-15 a falta de 3 minuts per acabar el partit, va aconseguir que aquests obrissin escletxa al marcador i que s’emportessin la victòria en la primera jornada de lliga.

Pel que fa el primer equip femení, les balaguerines es van estrenar al pavelló  1r d’Octubre aquesta temporada 2018/19, contra un rival de la part alta de la taula. L’inici no va ser el somiat, un atac travat, un mal balanç defensiu i una defensa massa passiva va portar al SESE a dominar el partit d’una manera clara durant la primera meitat, només les jugades individuals van fer que en el primer període la diferència fos de només 3 punts, però quan la pilota no va entrar, al 2n període, el SESE va ser molt superior i va arribar a dominar el partit per 14 punts de diferència.

A la represa la imatge va ser radicalment diferent, les jugadores entregades a l’equip, una defensa imposant i un joc bon col·lectiu ens va dur a capgirar el marcador, i a falta de 3 minuts el Balaguer dominava per 6 punts. Des d’aleshores, un alt encert visitant, juntament a una relaxació local, van fer que el marcador es tornés a capgirar i les blaves es van acabar enduent el partit.

La setmana vinent visitem la pista del Sant Gervasi, un equip necessitat de victòria i que no ens posarà les coses fàcils a la seva pista.

Balaguer Televisió

Missatges recents

Fira Q torna a apostar pel Saló de l’Energia de les Terres de Lleida

L’edició 2024 de Fira Q torna a apostar pel Saló de l’Energia de les Terres…

3 hores fa

Fira Q obre les portes a una nova edició

El Pavelló Inpcasa de Balaguer ja s’ha omplert d’expositors, activitats i visitants en una nova…

8 hores fa

La Paeria de Balaguer sol·licitarà a la Generalitat el traspàs de la carretera c-12 i c-148 al seu pas per la ciutat

El Ple del mes d’abril ha aprovat per unanimitat la sol•licitud per al traspàs de…

1 dia fa

Exposició “Punt de creu, l’art del brodat” al Monestir de les Avellanes

Del 27 d’abril al 31 de maig podeu descobrir al Monestir de les Avellanes l’exposició…

1 dia fa

Fira Q escalfa motors amb una jornada del Saló de l’Energia

Balaguer celebra aquest cap de setmana una nova edició de Fira Q i aquest divendres…

1 dia fa

Connecta Lleida Pirineus: Els últims moments de l’antiga Tiurana i els pobles agregats

El pantà de Rialb va ser la última gran infraestructura que va originar que alguns…

2 dies fa

Aquest lloc web utilitza cookies.