Categories: ComarcaEsports

Obre inscripcions la Trail Montpedró

La Trail de Montpedró, segona prova de les TrailRunning Sèries Lleida, ja ha obert les inscripcions de cara a una cita que està programada pel diumenge 6 de maig.

Es tracta d’una cursa de muntanya pels voltants de l’embassament de Santa Anna, amb sortida a Ivars de Noguera a partir de les 9 del matí, que constarà de dos circuits, un de 27 kilòmetres amb 1.500 metres de desnivell positiu i que serà puntuable per a les TRS Lleida, i un altre de 15 kilòmetres amb 400 metres de desnivell positiu. La cita també estrenarà una distància de 6 kilòmetres perquè tothom pugui gaudir de la jornada.

La trail està organitza pel Club Esportiu Alfaventur d’Alfarràs i Club Esportiu Rocko d’Almenar amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ivars de Noguera i l’AE Ekke. Tots els participants rebran una bossa del corredor amb regals i hi haurà avituallament per a tothom durant la cursa i llangonissada a l’arribada, a més de moltes altres sorpreses. A més, totes les inscripcions inclouen 1 € solidari en favor de Sahara Ponent.

Entrant més a fons en la prova puntuable per a les TRS Lleida, transcorrerà per pistes i corriols de diferent nivell tècnic mig-alt. Durant el transcurs de la mateixa hi haurà 5 avituallaments (2 sòlids i líquids, i 3 líquids) ubicats de manera estratègica. El recorregut és d’un nivell tècnic mitjà, per gent acostumada a córrer d’entre 17 i 30 kilòmetres per muntanya, amb desnivells d’entre 800 i 1500 metres positius.

Balaguer Televisió

Missatges recents

La Fira dels Somnis de Balaguer recapta més de 52.000 euros

La cursa solidària ha estat el punt de partida de la jornada de la fira…

5 hores fa

Pilarín Bayés plasma la història de Penelles al GarGar 2024

El municipi de Penelles ja compta amb 10 expressions artístiques noves, 9 murals i una…

1 dia fa

Connecta Lleida Pirineus: La nova Associació cultural de Menàrguens

Avui visitem el municipi de Menàrguens, a la Noguera, i és que recentment s’ha creat…

2 dies fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 02/05/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

2 dies fa

La Fira de Titelles de Lleida arriba a Balaguer

Per primer cop, la Fira de Titelles de Lleida, juntament amb l' Institut d’Estudis Ilerdencs,…

2 dies fa

Els Mossos detenen un home després de robar dos furgonetes i cometre dos robatoris en establiments a la Noguera i l’Urgell

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí un…

2 dies fa

Aquest lloc web utilitza cookies.