Categories: Societat

Més de 150 persones amb discapacitat psíquica de les terres de Lleida participaran a la Trobada Ocupacional del proper 20 de febrer

Vídeo: Edició 2013 Trobada Ocupacional

El dijous 20 de febrer de 2014 se celebrarà al Teatre Municipal de Balaguer una Trobada Ocupacional amb la temàtica de “Escala en hi-fi” representant i caracteritzant els cantants del moment i interpretant les cançons de moda. Hi participaran més de 150 persones amb discapacitat intel·lectual de les terres de Lleida i esta organitzada pel Taller L’Estel de Balaguer.

La Trobada Ocupacional començarà a les 11h del matí i finalitzarà a la una del migdia. L’entrada és gratuïta.

Al finalitzar les actuacions tots els centres participants faran un dinar de germanor a la sala polivalent de Lapallavacara. Les persones que participen en aquestes trobades assisteixen a tallers ocupacionals, que són centres de dia per a persones amb discapacitat intel·lectual majors de 18 anys que per diferents motius no es poden incorporar en el món laboral.

Aquestes trobades són impulsades des del grup d’investigació d’activitat física i esport per a persones amb discapacitat intel·lectual d’ALLEM (Agrupació Lleidatana d’Entitats d’Atenció a Persones amb Discapacitat). El que es pretén des d’aquest grup és fer activitats relacionades amb l’activitat física en diferents nivells (edats, nivells motrius i cognitius, etc.).

La Federació ALLEM està integrada per 16 entitats sense ànim de lucre de les Terres de Lleida, especialitzades en la prestació de serveis per a persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental. Les entitats sòcies d’ALLEM compareixen una finalitat comuna: oferir a les persones un suport professional de màxima qualitat tenint com a raó de ser cada una de les persones usuàries en les diferents etapes de la seva vida, i treballant a prop del seu lloc d’origen, potenciant l’arrelament social i garantint la continuïtat dels serveis de proximitat.

Actualment, el conjunt de les entitats sòcies d’ALLEM presten serveis a més de 1.500 persones i més de mig miler de treballadores i treballadors amb alguna discapacitat o amb malaltia mental treballen als deu Centres Especials de Treball federats.

 

Balaguer Televisió

Missatges recents

La Fira dels Somnis de Balaguer recapta més de 52.000 euros

La cursa solidària ha estat el punt de partida de la jornada de la fira…

7 hores fa

Pilarín Bayés plasma la història de Penelles al GarGar 2024

El municipi de Penelles ja compta amb 10 expressions artístiques noves, 9 murals i una…

1 dia fa

Connecta Lleida Pirineus: La nova Associació cultural de Menàrguens

Avui visitem el municipi de Menàrguens, a la Noguera, i és que recentment s’ha creat…

2 dies fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 02/05/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

2 dies fa

La Fira de Titelles de Lleida arriba a Balaguer

Per primer cop, la Fira de Titelles de Lleida, juntament amb l' Institut d’Estudis Ilerdencs,…

2 dies fa

Els Mossos detenen un home després de robar dos furgonetes i cometre dos robatoris en establiments a la Noguera i l’Urgell

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí un…

2 dies fa

Aquest lloc web utilitza cookies.