Categories: ComarcaEsports

La Marxa BTT secans de la Noguera aplega 225 participants en la seva primera edició

La Marxa BTT Secans de la Noguera es va estrenar el passat diumenge al calendari amb una jornada en què va aplegar 225 participants que van gaudir dels espais naturals de la zona que duu aquest nom i que compta amb 4.500 hectàrees d’espais protegits de tres municipis.

Organitzada pel Club Esportiu Gessers d’Algerri, els participants van poder optar entre tres recorreguts pels termes d’Algerri, Os de Balaguer i Ivars de Noguera. L’anomenat La Cérvola tenia 62 kilòmetres de recorregut i un desnivell positiu de 1.800 metres, un trajecte d’alta dificultat en alguns trams i per a ciclistes en molt bona forma, ja que ha transcorregut per molts corriols i trialeres, tant de pujada com de baixada. El recorregut La Guineu (36 km i 800 m+) va transitar per camins i corriols aptes per a ciclistes habituals. Finalment, el recorregut L’Àguila (12 km i 160 m+) estava pensat per a ciclistes de totes les edats que volguessin gaudir d’una estona pedalant o iniciant-se en el ciclisme.

Cap dels recorreguts era competitiu, tot i que s’han fet uns controls de temps que van establir Carlos Pardo (Tamayo Team) i Helena Isanta (Esierribikes) com els més ràpids del recorregut llarg. En el mitjà, els millors van ser  Joel Robles (Juntossobreruedas.com) i Mireia Aleu (TwoPairs of Legs). Finalment, al trajecte curt, els més ràpids en completar-los van ser Pol Marcó (CN Almenar) i la independent Alba Majós.

La sortida va tenir lloc al carrer Portal a les 8.30 hores per a la marxa de La Cérvola i La Guineu, i a les 9.00 hores del matí per a la marxa de L’Àguila. Tots els participants van rebre com a obsequi un bidó personalitzat amb la gràfica de la marxa i també podien demanar una samarreta 100% de cotó i amb estampació en serigrafia a dos colors.


Informa: Redacció Foto: Iter5

Balaguer Televisió

Missatges recents

Connecta Lleida Pirineus: La nova Associació cultural de Menàrguens

Avui visitem el municipi de Menàrguens, a la Noguera, i és que recentment s’ha creat…

15 hores fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 02/05/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

16 hores fa

La Fira de Titelles de Lleida arriba a Balaguer

Per primer cop, la Fira de Titelles de Lleida, juntament amb l' Institut d’Estudis Ilerdencs,…

16 hores fa

Els Mossos detenen un home després de robar dos furgonetes i cometre dos robatoris en establiments a la Noguera i l’Urgell

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí un…

17 hores fa

La Paeria farceix d’activitats els mesos d’estiu per als infants i joves

Les diferents àrees de la Paeria han presentat l’oferta d’activitats previstes per aquest estiu. Una de…

19 hores fa

La Paeria de Balaguer i SOS Bigotis instal·len tremuges per controlar les colònies felines

Comencen a Balaguer les primeres actuacions de control i gestió de les colònies felines.  A…

2 dies fa

Aquest lloc web utilitza cookies.