Categories: Societat

La balaguerina Maria Fernández participarà al concert PopKids 2017

Emoció, nervis, il·lusió i moltes ganes de gaudir del gran concert de Pop-Rock Juvenil, PopKids 2017. Aquest és el sentiment general dels 12 joves artistes que protagonitzaran el primer i únic concert, que se celebrarà a Lleida el pròxim dissabte, 21 d’octubre a l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida. Entre els joves artistes s’hi troba la balaguerina Maria Fernández, que també és la més petita del grup.

Aquest diumenge han fet el darrer assaig general del concert, juntament amb la desena de músics professionals que els acompanyaran a l’escenari. Durant l’assaig han estat acompanyats i assessorats pel director musical de l’espectacle, José Ramon Madrid, i pels coaches vocals Salva Racero (excantant de Lax´n´Busto), Anna Borrego, Irene Olivé (exvocalista de Paloma San Basilio
durant 16 anys) i Nomís Lenam. Les darreres setmanes, els joves han rebut orientació i formació en cant vocal, interpretació, control de la respiració, col·locació a l’escenari i pronunciació en anglès amb l’objectiu de preparar-se per al gran concert.

Els joves interpretaran cançons de Tina Turner, Jackson 5, George Michael,Madonna, Joan Manuel Serrat, Celine Dion, Maná, Randy Crawford, No Doubt,Judy Garland, Whitney Houston i The Beatles. L’objectiu d’aquest esdeveniment és detectar i promoure el talent vocal de nois i noies d’entre 10 i 17 anys de les comarques lleidatanes i mostrar-ho en un concert d’alta qualitat amb músics professionals.

Encara es poden adquirir les entrades per a l’espectacle, que se celebrarà el 21 d’octubre a l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida a les 19 hores. Es pot fer a través de la pàgina web www.popkids.cat o eldracmagic.com/tickets i també a L’Intèrpret i a la botiga Goumar de Lleida. El concert de pop-rock juvenil PopKids, produït per Drac Magic Events, compta amb L’Intèrpret Escola de Música i l’Escola d’Idiomes Inlingua Lleida com a mecenes, i amb la col·laboració de La Paeria – Ajuntament de Lleida i de l’estudi professional BOSSA Records.

Balaguer Televisió

Missatges recents

Connecta Lleida Pirineus: La nova Associació cultural de Menàrguens

Avui visitem el municipi de Menàrguens, a la Noguera, i és que recentment s’ha creat…

15 hores fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 02/05/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

16 hores fa

La Fira de Titelles de Lleida arriba a Balaguer

Per primer cop, la Fira de Titelles de Lleida, juntament amb l' Institut d’Estudis Ilerdencs,…

16 hores fa

Els Mossos detenen un home després de robar dos furgonetes i cometre dos robatoris en establiments a la Noguera i l’Urgell

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí un…

16 hores fa

La Paeria farceix d’activitats els mesos d’estiu per als infants i joves

Les diferents àrees de la Paeria han presentat l’oferta d’activitats previstes per aquest estiu. Una de…

18 hores fa

La Paeria de Balaguer i SOS Bigotis instal·len tremuges per controlar les colònies felines

Comencen a Balaguer les primeres actuacions de control i gestió de les colònies felines.  A…

2 dies fa

Aquest lloc web utilitza cookies.