Categories: Esports

Mal Inici del Balaguer a la Lliga

El Balaguer va començar ahir amb mal peu la present Lliga. Els vermells van caure per 2 a 1 davant el Júpiter. El quadre local va marcar el gol de la victòria en l’últim sospir del partit.Les coses no van començar gens bé per als homes de Juanjo Tenorio que van sortir un mica freds al terreny de joc. En el primer minut de partit, el Júpiter va inaugurar el marcador de la mà d’Isra que va rematar al fons de la xarxa un còrner. El gol va esperonar al conjunt local que va pressionar de valent i va tenir grogui al Balaguer. Malgrat les escomeses del Júpiter, el Balaguer es va saber reposar al cop rebut només començar el partit i a mesura que van transcorre els minuts es va començar a treure la son de les orelles. La millora en el joc dels vermells va obtenir els seus fruits quan Sergi va reestablir l’igualada en el marcador.A la represa, el Balaguer va tenir un major control del joc i del partit. Els homes de Juanjo Tenorio van disposar d’ocasions per trencar l’empat, però ahir la pòlvora dels davanters del Balaguer estava mullada. Per contra el Júpiter amb més cor que cap es va volcar en el tram final del partit sobre el marc visitant. La insistència local va tenir premi en el minut 93, quan Peter va resoldre en una jugada embolicada dins l’àrea balaguerina.

Al final decepció a les files vermelles per haver deixat escapar un punt que ja semblava al sac i ben lligat. Ara toca pensar ja en la Gramanet qu serà el primer rival que visitarà aquesta temporada el Municipal de Balaguer.

FITXA TÈCNICA:

Júpiter: Sergio, Mechi (Pedro, 85′), Peter, Poche, Santolalla, Drogba, Romo (Eric, 68′), Toni Pérez, Tonet (Oriol, 76′), Isra i Guille
Balaguer: Julià, Besora, Giribet, Rubén Egea, Yerai, Xavi Gracia, Jony (Isaac, 81′), Benet, Adrià (Joan Martínez, 89′), Sergi (Parra, 70′) i Dídac
Gols: 1-0, Isra (1′); 1-1, Sergi (17′); 2-1, Peter (93′).
Àrbitre: Rubén Mancera Anton. Només ha mostrat una targeta groga, pel local Peter (43′)
Incidències: Presència de públic superior a l’habitual, generada per l’expectació del primer partit a Tercera. Uns 600 espectadors a La Verneda.

Balaguer Televisió

Missatges recents

La Marxa Montsec-Montsec tornarà a omplir la Noguera de ciclistes

Les carreteres de la Noguera s’ompliran de ciclistes en motiu de la 14a edició de…

1 hora fa

El Punt Lila fa parada en diferents punts de Balaguer per a una nova campanya

‘Educa’m des de la igualtat per poder decidir amb llibertat’. Aquest és l’eslògan i la…

4 hores fa

Ferits greus els dos ocupants de l’helicòpter que ha caigut en un camp de Vilanova de l’Aguda

Un helicòpter privat ha caigut aquest dijous en un camp agrícola a Vilanova de l'Aguda.…

5 hores fa

Arriba la 13a edició del Juliol de Música i Poesia a Balaguer

El mes de juliol a Balaguer és sinònim de música i poesia i aquest any…

20 hores fa

De les notícies falses

Es propi dels humans això d’anar-se superant.  De fer el foc picant dues pedres fins…

21 hores fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 08/05/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

22 hores fa

Aquest lloc web utilitza cookies.