- Destacats Portada

L’Oficina Jove de la Noguera programa un curs de monitor/a de lleure

El curs, impartit per la Fundació Verge Blanca de Lleida, es durà a terme entre el 22 de desembre i el 21 de gener

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera organitza per aquestes properes festes nadalenques un nou curs presencial de monitor/a de lleure dirigit preferentment a joves d’entre 18 i 30 anys de la comarca de la Noguera, que vulguin treballar en esplais, colònies, casals de vacances, camps de treball, escoles, ludoteques o moviments educatius diversos.

El curs, impartit per la Fundació Verge Blanca de Lleida, es durà a terme entre el 22 de desembre i el 21 de gener, tot i que bona part de la formació es focalitzarà entre el 22 de desembre i el 5 de gener. El curs constarà de 150 hores teòriques (100 hores presencials i les 50 hores restants, en línia), repartides en 14 sessions en horari de matí i tarda, i es complementarà amb 160 hores més de pràctiques que es duran a terme en qualsevol dels centres o entitats autoritzats per l’organització.

La formació té un preu de 150 euros (subvencionat per l’Oficina Jove de la Noguera) i el seu objectiu és proporcionar eines per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de l’àmbit del lleure educatiu a través de l’aplicació de tècniques específiques d’animació grupal, incidint en l’educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Els i les alumnes que superin el curs rebran el corresponent diploma oficial de monitor/a d’activitats en el lleure infantil i juvenil expedit per la Direcció General de Joventut.

El termini d’inscripció per al curs finalitza el proper 16 de desembre i les places són limitades. Per apuntar-s’hi, cal accedir al web de l’Oficina Jove de la Noguera (www.noguerajove.cat) i, tot seguit, a l’enllaç d’accés al formulari d’inscripció que hi apareix. També es pot trobar més informació i el mateix enllaç d’inscripció a les xarxes socials de l’Oficina Jove.

Balaguer Televisió

Missatges recents

Pilarín Bayés plasma la història de Penelles al GarGar 2024

El municipi de Penelles ja compta amb 10 expressions artístiques noves, 9 murals i una…

19 hores fa

Connecta Lleida Pirineus: La nova Associació cultural de Menàrguens

Avui visitem el municipi de Menàrguens, a la Noguera, i és que recentment s’ha creat…

2 dies fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 02/05/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

2 dies fa

La Fira de Titelles de Lleida arriba a Balaguer

Per primer cop, la Fira de Titelles de Lleida, juntament amb l' Institut d’Estudis Ilerdencs,…

2 dies fa

Els Mossos detenen un home després de robar dos furgonetes i cometre dos robatoris en establiments a la Noguera i l’Urgell

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí un…

2 dies fa

La Paeria farceix d’activitats els mesos d’estiu per als infants i joves

Les diferents àrees de la Paeria han presentat l’oferta d’activitats previstes per aquest estiu. Una de…

2 dies fa

Aquest lloc web utilitza cookies.