Categories: Esports

La VI Marxa Cicloturista Montsec-Montsec debuta en el circuit internacional amb 786 ciclistes, batent el seu rècord de participants

Marxa Cicloturística Montsec-Montsec (Aj. Balaguer-Marta Cortina)

Aquest dissabte s’ha celebrat la sisena edició de la Marxa Cicloturista Montsec-Montsec, la qual ha establert amb 786 inscrits un nou rècord, superant els 595 de la edició de l’any anterior. Després de 6 anys d’història, la marxa ha anat creixent en participació i s’ha consolidat com un referent en l’àmbit del cicloturisme català i estatal.

La gran novetat d’aquest any, amb molt bona acollida, ha estat que els participants han pogut triar entre tres recorreguts, un de 80km, 140 km i 190 km, fent-la assequible a tots els nivells. A més, per primer cop, la marxa s’ha celebrat amb el reconeixement de formar part del circuit de la Unió Ciclista Internacional (UCI).

A diferència d’ altres anys, el bon temps ha estat la tònica predominant durant tot el recorregut, fins i tot durant les hores centrals del dia, quan els participants han passat calor.

En el capítol de distincions, Marta Torà i Josep Colomina han estat els més joves fèmina i masculí, mentre que M.Lourdes Núñez i Manuel Palacios han estat els participants més veterans. Pel que fa a les rutes, Charo Santa Teresa i Iván Menchón han arribat els primers a la ruta curta, Marta Torà i Jaume Rué a la ruta mitjana, i, finalment, el primers participants de la ruta llarga han estat Luis Arza i M.Carmen Xifré.

Pel que fa a les distincions de club, el Club Ciclista Terraferma, de Lleida, ha estat el més nombrós amb 26 participants, i el Vall D’Aran Club Ciclista, el Club més llunyà amb un mínim de 5 participants. També l’exprofessional Melcior Mauri, últim guanyador català de La Vuelta a España, ha repetit participació juntament amb la seva companya.

A l’acte de lliurament de trofeus i obsequis hi han assistit l’alcalde de Balaguer, Josep M. Roigé; el delegat de la Federació Catalana de Ciclisme a Lleida, Jordi Puche, i el president del Club Ciclista Balaguer, Sisco Caus.

L’organització vol agrair la tasca de tot l’equip de voluntaris de la Marxa Montsec-Montsec, sense el qual no hauria estat possible aconseguir aquests reconeixements internacionals així com aquest èxit de participació.

Balaguer Televisió

Missatges recents

La Paeria de Balaguer i SOS Bigotis instal·len tremuges per controlar les colònies felines

Comencen a Balaguer les primeres actuacions de control i gestió de les colònies felines.  A…

7 hores fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 30/04/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

8 hores fa

L’Escola Agrària de Vallfogona de Balaguer realitza una jornada de portes obertes

L'Escola Agrària de Vallfogona de Balaguer celebra el 4 de maig una jornada de portes…

9 hores fa

“Tiquet rural”: nova subvenció per crear o agafar el traspàs de microempreses en l’àmbit rural

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha publicat la primera convocatòria del “Tiquet…

9 hores fa

Una bona sort

Hi ha una classe de gent que mai no sap res, ni què ha passat,…

9 hores fa

Arriben a Penelles els primers artistes del 9è Gargar Festival

Penelles s’omplirà d’art, d’activitats i de gent aquest cap de setmana gràcies a una nova…

12 hores fa

Aquest lloc web utilitza cookies.