Categories: Societat

La Transsegre obre inscripcions amb límit de 300 embarcacions

La Transsegre ha obert les inscripcions per participar en l’edició d’enguany, la 32ª, que tindrà lloc els pròxims 8, 9 i 10 de juliol.

Per inscriure’s, les persones interessades, només cal que cliquin la pestanya d’inscripcions de la web de la Transsegre, les www.transsegre.org.

En l’apartat de les inscripcions, a banda d’omplir el formulari amb les dades personals, es podrà adjuntar un arxiu amb el DNI, de manera que els participants no hauran d’enviar-lo per correu convencional a posteriori. El període d’inscripcions es tancarà el dia 3 de juliol i l’aportació per persona és de 12 euros, que s’hauran d’abonar de forma conjunta amb la resta de tripulants de l’embarcació, un aspecte que es va modificar l’any passat, ja que el pagament individual complicava la tramitació a l’hora de verificar els tripulants de cada barca. El màxim d’embarcacions permeses és de 300.

La Transsegre és la festa de l’aigua més important coneguda arreu del país. Ha esdevingut una festa major d’estiu col·lectiva que té lloc entre Balaguer, Camarasa, Gerb i Sant Llorenç de Montgai.

Calor, aigua, imaginació i un ambient festiu desfermat són els principals ingredients d’aquesta festa, una celebració que reivindica la recuperació de l’espai natural del riu mitjançant un descens eixelebrat i no competitiu que cada any aplega participants entusiastes amb les seves originals embarcacions fetes de forma totalment casolana.

La Transsegre manté els dos recorreguts habituals de cada any, dissabte de Camarasa a Sant Llorenç de Montgai i diumenge del partidor de Gerb a Balaguer.

La nit del dissabte al Parc de la Transsegre es farà una gran festa amb espectacles i concerts fins a la matinada. La festa, però, ja començarà divendres amb l’actuació de diferents Dj’s.

Balaguer Televisió

Missatges recents

Arriba la 13a edició del Juliol de Música i Poesia a Balaguer

El mes de juliol a Balaguer és sinònim de música i poesia i aquest any…

12 hores fa

De les notícies falses

Es propi dels humans això d’anar-se superant.  De fer el foc picant dues pedres fins…

13 hores fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 08/05/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

14 hores fa

Les audicions escolars enceten la setena edició de Jazz al Pati

Als ritmes de Miles Davis o Louis Armstrong s’ha donat el tret de sortida a…

16 hores fa

La Paeria arranja la part de la carretera de Tremp que dona accés a Balaguer pel pont de Sant Miquel

Recta final en les obres d’adequació d’un dels principals accessos a la ciutat de Balaguer.…

17 hores fa

El feminisme vertebra la 27ª Càtedra d’Estudis Medievals de la Noguera

‘Gènere i feminisme. Balanç historiogràfic i nous reptes’. Aquest és el tema central de la…

19 hores fa

Aquest lloc web utilitza cookies.