- Destacats Portada

La Paeria de Balaguer inicia una nova edició del programa ‘Treball i Formació’

La Paeria de Balaguer participa en aquest programa de forma ininterrompuda des de l’any 2013

La Paeria ha contractat 17 persones aturades de diferents col·lectius en risc d’exclusió social, per a millorar les seves possibilitats de trobar una feina i executar diferents projectes d’interès per al municipi.
La Paeria de Balaguer participa en aquest programa de forma ininterrompuda des de l’any 2013. L’objectiu és proporcionar a les persones participants una experiència laboral i formativa, que afavoreixi la seva reincorporació al mercat laboral.
Els disset contractes van començar a finals d’octubre i tindran una durada de 12 mesos. La present edició s’adreça a persones aturades de llarga durada, persones beneficiàries de la Renda Garantida, dones aturades de llarga durada, persones de més de 52 anys i persones trans.
La seva experiència laboral es concretarà en cinc projectes: d’una banda, reparació i manteniment d’espais públics, amb quatre paletes que s’ocuparan de la reparació i manteniment de voreres, senyalització i mobiliari urbà del barri del Firal; una persona que coordinarà i farà el seguiment de persones que realitzen treballs en benefici de la comunitat com a resultat d’una sentència judicial; auxiliars administratius, concretament cinc persones que donaran suport administratiu als diferents serveis municipals en els àmbits de la cultura, l’acció social, l’ocupació, l’ensenyament i la igualtat; jardineria, amb tres participants que s’organitzaran en una brigada per al manteniment i la conservació de les zones verdes i els espais singulars del municipi, en especial la zona de les Franqueses; inspectors de residus, amb dos participants que realitzaran tasques d’informació a la ciutadania per a la millora del reciclatge, així com campanyes per a la reducció dels residus a la ciutat; i atenció a gent gran, pel que dues persones integrades en el servei ‘De la mà’ faran acompanyament a persones grans.
El programa compta amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal.

Informa: Redacció

Balaguer Televisió

Missatges recents

Connecta Lleida Pirineus: Maria Fernández guanya el concurs de talent de les terres de Lleida

La tercera edició de l’Alpitalent, el concurs de talent de les Terres de Lleida, va…

19 hores fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 15/05/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

20 hores fa

La proposta artística ‘Eren dones no pas bruixes’ s’estrenarà durant l’Harpia

En el marc de l'Harpia, Balaguer medieval es durà a terme la proposta artística efímera…

23 hores fa

El dia de la marmota

Ja hi tornem a ser. Cadascú parla dels resultats de les eleccions segons les seves…

24 hores fa

La Paeria de Balaguer perd la subvenció de la Diputació per a les obres de l’alberg juvenil

L’adjudicació de les obres de la primera i segona planta de l’edifici del Molí de…

24 hores fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 14/05/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

2 dies fa

Aquest lloc web utilitza cookies.