- Destacats Portada

La Paeria de Balaguer contracta 9 persones aturades en el marc del programa ‘Treball i Formació’

La Paeria ha contractat nou persones aturades dels col·lectius de majors de 52 anys i aturats de llarga durada per millorar les seves possibilitats de trobar una feina i executar diferents projectes d’interès per al municipi

La Paeria de Balaguer participa al programa ‘Treball i Formació’ amb l’objectiu de proporcionar a les persones participants una experiència laboral que afavoreixi la seva reincorporació al mercat laboral un cop acabat. Els vuit contractes es van iniciar el dia 1 de juny i se sumen als cinc que van començar el passat 28 de febrer, tots ells amb una durada de 12 mesos.
La present edició s’adreça a persones aturades majors de 52 anys (3 contractes) i persones aturades de llarga durada (5 contractes). Concretament es desenvoluparan cinc projectes:
-Oficials de paleta, amb dos participants que s’ocuparan de la reparació i manteniment de voreres, senyalització i mobiliari urbà de diferent carrers de la ciutat, així com de la renovació de la xarxa d’aigua potable i d’enllumenat. Venen a complementar dos contractes del mes de febrer que estan treballant al barri del Firal des d’aleshores.
-Cap de brigada, un participat que assumirà les tasques de coordinació i el seguiment de persones que realitzen treballs en benefici de la comunitat com a resultat d’una sentència judicial.
-Auxiliar administrativa, una participant que realitzarà treballs de digitalització de documentació i donarà suport administratiu a diferents serveis municipals.
-Oficials jardiners, amb tres participants que s’organitzaran en una brigada per manteniment i conservació de zones verdes i espais singulars del municipi.
-Inspectors de residus, dos participants més que realitzaran tasques informació a la ciutadania en el tema de la millora del reciclatge i duran a terme les diferents campanyes i activitats previstes per a la reducció dels residus a la ciutat.

El programa compta amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Economía Social i el Fons Social Europeu de la Unió Europea en el marc del Programa Treball i Formació

Balaguer Televisió

Missatges recents

Jeb Patton, Andreu Giró Quartet i Víctor Carrascosa lideren la programació del 7è Jazz al Pati

Amb l’arribada del maig, l’Escola Municipal de Música de Balaguer afina la programació cultural balaguerina…

10 hores fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 26/04/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

12 hores fa

Ponts presenta les activitats de primavera pel mil·lenari de la Col·legiata de Sant Pere

L’accés a la col·legiata de Sant Pere de Ponts esdevindrà el marc demà dimecres de…

12 hores fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 25/04/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

12 hores fa

La Paeria engega una campanya de conscienciació per a la igualtat

La Paeria de Balaguer engegarà aquest mes de maig la campanya ‘Educa’m des de la…

15 hores fa

El torneig Escacs Tots els Nens Juguem torna a Balaguer

  El passat dissabte 27 abril al matí es va tornar a celebrar a Balaguer…

20 hores fa

Aquest lloc web utilitza cookies.