- Destacats Portada

La música local balaguerina tornarà a sonar aquest setembre amb La Murga

El cicle busca promocionar el talent local i el cartell de la segona edició comptarà amb 26 grups i cantants

Aquest dimecres la Paeria de Balaguer ha presentat la programació de la segona edició de la Mostra Local de Música, La Murga, que se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de setembre a la capital de la Noguera.

La Murga és una iniciativa que té com a objectiu donar visibilitat a la cultura musical de la ciutat, apostant per la promoció del talent local. Per aquest motiu, des de l’Àrea de Joventut de la Paeria en col·laboració amb l’Escola Municipal de Música i una comissió organitzadora, s’ha organitzat la segona edició de la mostra local de música.

En aquesta segona edició es recupera el format inicial a l’aire lliure, i els concerts es faran en els escenaris de la plaça Comtes d’Urgell i del Pati de l’Escola de Música. La programació començarà el divendres dia 1 a partir de les 19 h de la tarda a l’escenari del Pati de l’Escola de Música, amb Maria Fernández, Jazz’t Mates i Els Taverners. Els seguiran a partir de dos quarts de deu de la nit i fins la matinada a l’escenari de la plaça Comtes d’Urgell, HOM House Of Madness, Ksonronda, Círculo de Borneo, el Gitano de Balaguer, Saüc, Burnincat, 7DRock i La Cosa Nostra.

L’endemà dissabte dia 2 de setembre, les activitats començaran al matí amb la Fira del Disc i del col·leccionisme al Pati de l’Escola de Música, i tot seguit es farà una sessió de micròfon obert de 10 a 11 h. Després tocaran Cia. Forlklórica Danzantes, Anem Fent, La Banda Submarina, i per tancar la programació del matí se celebrarà un vermut popular al mateix pati. A la tarda a partir de les 16 h es reprendrà la programació amb una altra sessió de micròfon obert, a la que seguirà l’actuació de Lo Fill del Sisco’l Teto, Vent de Ponent, Quartet Prysma, Culli i Art Jazz Band.

A la nit els concerts es faran a l’escenari de la plaça Comtes d’Urgell, i començaran a un quart d’onze amb Los Angeles MOB, als que seguiran Edu Escaño i Els Homínids, Perifèrics, Rehenes, Somnis, Ella grupo, Hao Band i tancaran la programació d’enguany Band The Cool cap a dos quarts de quatre de la matinada.

Balaguer Televisió

Missatges recents

El CEI Balaguer acull la jornada ‘Va de Networking’

Més d’una desena d’empresaris de la Noguera i el Segrià Nord han participat aquest matí…

1 dia fa

Es posa en marxa el nou Carnet Jove de la Noguera

L’Agència Catalana de la Joventut i el Consell Comarcal de la Noguera han posat en…

2 dies fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 13/06/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

2 dies fa

Comença la campanya informativa del nou servei de recollida de residus comercials porta a porta a la Noguera

Aquest mes de juny l’Àrea de Residus del Consell Comarcal de la Noguera ha començat…

2 dies fa

El grup de Junts-Impulsem reclama un pla director pel congost de Mont-rebei

El Grup de Junts-Impulsem a la Diputació de Lleida defensarà en el proper Ple de…

2 dies fa

Tot a punt per transformar el Teatre Municipal de Balaguer en la pista de ball ‘Studio 54’

Les gimnastes i entrenadores de l’ Escola Municipal de Rítmica de Balaguer ho tenen tot…

2 dies fa

Aquest lloc web utilitza cookies.