Categories: Esports

La Marxa Cicloturista Montsec-Montsec tanca inscripcions amb més de 1.000 participants

La Marxa Cicloturista Montsec-Montsec ha tancat la llista d’isncripcions amb més de 1.000 particpants que prendran la sortida el proper 21 de maig a Balaguer.

Jordi Ribalta, vicepresident del club ciclista Balaguer -entitat organitzadora- ha manisfestat en la presentació de la Marxa a l’Ajuntament de Balaguer, que part de l’èxit que situa la Montsec-Montsec entre les voltes cicloturistes més ben valorades de l’estat rau en el tracte cap als ciclistes participants.

Per aquesta 8a edició de la Montsec-Montsec, l’organització ha decidit canviar els noms dels diferents recorreguts per tal donar una caire més actual a la Marxa. D’aquesta manera, les diferents categories d’aquesta marxa cicloturista no competitiva passen a denominar-se: Gran Fondo de 190 km i 3.300 m desnivell, Medio Fondo de 140 km i 2.050 m desnivell i Challange de 80 km i 1.300 m desnivell.

Des del consistori balaguerí s’entén la cursa cicloturista Montsec-Montsec com una bona manera de mostrar i donar a conèixer la comarca de la Noguera.

La marxa que comptarà amb la participació de 140 voluntaris, així com diverses entitats col·laboradores de la comarca, està considerada com una de les millors rutes ciclotursites gràcies en part als indrets neuralgics de la Noguera pels que passa i també als serveis que s’ofereixen tan en la sortida com en l’arribada als participants i als acompanyants. Aquest fet ha permès que la Montsec-Montsec formi part del calendari de marxes cicloturistes de la Unió Cliclista Intenracional (UCI), el “Cycling for all” i també del calendaris de ciclotursime de Federació Espanyola de Ciclisme.

Balaguer Televisió

Missatges recents

Entr’Acte Teatre estrena l’obra ‘La permanent’

El grup Entr'Acte Teatre estrenarà el pròxim 2 de juny una nova obra, 'La Permanent',…

23 minuts fa

Artesa de Segre celebrarà la 3a Mostra d’Espais de diversitat cultural i entitats

L'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, juntament amb l'Ajuntament d'Artesa de…

1 hora fa

Balaguer tornarà a l’època medieval del 23 al 26 de maig

Balaguer es tornarà a vestir d’època per la Festa Medieval de l’Harpia. Des del 23…

4 hores fa

ELECCIONS 12M: La participació en les eleccions del 12-M a les 18 hores és del 45,8%, pràcticament la mateixa que al 2021

La participació en les eleccions al Parlament d’aquest 12 de maig a les 18 hores…

24 hores fa

Ferit greu un home que feia parapent a Àger

Un home que feia parapent a Àger (Noguera) ha resultat ferit greu aquest diumenge, segons…

1 dia fa

La participació en les eleccions del 12-M a les 13 hores és del 26,89%, més de 4 punts més que el 2021

La participació en les eleccions al Parlament d’aquest 12 de maig a les 13 hores…

1 dia fa

Aquest lloc web utilitza cookies.