Categories: CulturaDestacada D

La Fundació Margarida de Montferrato presenta ‘Informe para un academia’ i ‘Les filles de Maria’ aquest cap de setmana a Balaguer

La Fundació Margarida de Montferrato torna al teatre amb una doble funció. Sota la direcció de Jesús Agelet, els propers 4 i 5 d’octubre, portarà a escena ‘Informe para un academia’ i ‘Les filles de Maria’.

La primera obra,  està basada en una narració curta de Franz Kafka de l’any 1927, ‘Informe para una academia’, que molt sovint s’ha portat damunt dels escenaris i que, aquesta vegada, Jesús Agelet ha adaptat per dur-la al teatre. Es tracta de la història d’un home que havia estat un simi i ara explica, en una conferència, la seva captura i captiveri, que dura fins que, buscant una sortida a la gàbia on el tenen, arriba a la conclusió que imitant tant com pot a les persones, podrà entrar a la nostra societat. Gràcies al seu esforç i a la seva voluntat, aconsegueix parlar i adquirir una educació mitjana. L’adaptació apropa aquesta temàtica als nostres dies. Està interpretada per Javier Lázaro, acompanyat per Francesc Vilalta i Lídia Pedra.

La segona peça, ‘Les filles de Maria’, és un divertiment, escrit per Jesús Agelet, en què una dona parla de les seves sis filles. A mesura que avança la narració, veiem que cada filla és més sorprenent i esbojarrada que l’anterior, fins el punt que ens fa sospitar de la seva veracitat i arribar a un final sorprenent.

Les dues obres es representaran dissabte, 4 d’octubre, a partir de les 21.30 hores, i diumenge, 5 d’octubre, a partir de les 19 hores, a la sala d’actes de l’Ajuntament de Balaguer. Les entrades anticipades es poden comprar a la llibreria Nobel o directament el dia de l’espectacle.

Balaguer Televisió

Missatges recents

Les excavacions al Pla d’Almatà continuen descobrint informació sobre la Balaguer andalusina

Durant tot el mes de maig es durà a terme una nova campanya d’intervenció arqueològica…

2 hores fa

Un incendi a la Baronia de Rialb descobreix una plantació de marihuana

Els Bombers de la Generalitat van activar ahir 8 dotacions terrestres i 2 mitjans aeris…

5 hores fa

Èxit de participació en el 4t torneig inclusiu ‘l’esport ens uneix’

Èxit de participació en el 4t torneig inclusiu ‘l’esport ens uneix’ celebrat aquest dilluns al…

20 hores fa

Entr’Acte Teatre estrena l’obra ‘La permanent’

El grup Entr'Acte Teatre estrenarà el pròxim 2 de juny una nova obra, 'La Permanent',…

22 hores fa

Artesa de Segre celebrarà la 3a Mostra d’Espais de diversitat cultural i entitats

L'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, juntament amb l'Ajuntament d'Artesa de…

23 hores fa

Aquest lloc web utilitza cookies.