Societat

La Festa Major d’Àger ofereix activitats per a tots els públics

La celebració s’allargarà fins el dilluns dia 15 d’agost

Àger ofereix actes per a tots els públics, amb concerts, activitats infantils, esportives, un escala en Hi-Fi, una festa de l’escuma i moltes més durant la seva festa major. L’alcaldessa d’Àger, Mireia Burgués, ha animat a les agerenques i els agerencs a participar i gaudir de les festes amb molta il·lusió, seny i responsabilitat i també ha recordat que aquestes dates són un bon moment per retrobar-se amb la família i els amics.

La festa major començà aquest dimecres, 10 d’agost amb un torneig de futbol sala al poliesportiu i, a la nit, va tenir lloc una observació d’estels des de la Col·legiata d’Àger. Pel que fa a la jornada de dijous, va iniciar-se amb el pregó i la traca d’obertura de festa major. A la tarda ha tingut lloc un escala en Hi-Fi al local social i una sessió de cinema a la fresca a la nit.

Calendari d’activitats

Divendres, 12 d’agost, és un dia dedicat a l’activitat física amb l’objectiu de promocionar l’esport per a totes les edats. Hi ha prevista una classe d’aquagym, una estirada de la corda al fang i una classe de zumba a la plaça. A partir de la 1 de la matinada, tindrà lloc la Nit Jove, amb Dj Nun, Carguense i el Dj Paul Bugs.

La jornada de dissabte començarà a les 12 hores amb un vermut de festa major. A la tarda, tindrà lloc la festa de l’escuma a la plaça dels jubilats i, en acabar, hi haurà una guerra d’aigua. A la nit, se celebrarà un sopar de germanor i, a partir de les 23 hores, hi haurà havaneres i rom cremat amb la formació Arrels de la Terra Ferma. A partir de la 1.30 de la matinada, començarà el concert de Band The Cool, i s’allargarà la festa fins a la matinada.

El pròxim diumenge, 14 d’agost, hi ha previstes cucanyes infantils, una cercavila pel poble, un correfoc de nit amb les Bèsties Feréstegues i diverses sessions musicals amb Alea Quartet, la Banda Neon i discjòqueis locals.

Dilluns serà el darrer dia de festa major, i hi ha prevista una missa, un concurs de dibuix, el tradicional Cos de la Cordera, un ball de tarda i un ball de nit amb el Trio Zadit, una llonganissada i un bingo popular. Acabarà a la mitjanit, amb la tradicional traca final de festa major.


Informa: Redacció

Balaguer Televisió

Missatges recents

El Museu de l’or no atura la seva activitat durant la Setmana Santa

El període de vacances escolars i l’afluència de turistes al territori afavoreixen que el Centre…

2 hores fa

Seguint les traces dels primers habitants de la Cova del Tabac

Aquesta setmana s'està realitzant una nova intervenció arqueològica a la Cova del Tabac. Des del…

21 hores fa

La sardana Vallverdú, finalista del Premi Joves Talents

La sardana Vallverdú és una de les millors obres escrites el 2023 per un compositor…

23 hores fa

Acaben les excavacions per conèixer l’abast de la torre descoberta a la muralla emiral de Balaguer

La tercera intervenció arqueològica de la muralla emiral del barri del Firal de Balaguer documenta…

2 dies fa

Una empresa dedicada a l’alumini invertirà 1,5 MEUR i crearà 15 llocs de treball al polígon industriaI de Balaguer

L'Institut Català del Sòl (INCASÒL) ha venut per un import de 326.565 euros una parcel·la…

2 dies fa

El CEN Balaguer continua col·leccionant triomfs i bons resultats

De campionat en campionat el CEN Balaguer va aconseguint medalles i grans resultats, començant molt forts…

2 dies fa

Aquest lloc web utilitza cookies.