- Destacats Portada

La col·legiata de Sant Pere d’Àger acull un concert de Maria Baró, concursant a l’edició 2021 de ‘La Voz Kids’

L’esdeveniment s’ha programat per aquest dissabte 12 h, tot just després de la visita guiada al temple que hi ha prevista

La col·legiata de Sant Pere d’Àger acull aquest un concert de la cantautora d’Artesa de Segre Maria Baró, qui presentarà dues cançons inèdites titulades ‘This is me’ i ‘Torna a casa’ tot just després de la visita guiada al temple que s’ha programat per aquest mateix 21 de maig. Durant el concert, s’ha previst servei de vermut. Maria Baró té 17 anys i és coneguda a Ponent des que va participar l’any 2021 al talent show televisiu ‘La Voz Kids’, on va interpretar la cançó ‘Perfect’ d’Ed Sheeran. Actualment, compagina els estudis amb la composició de temes propis que presenta mitjançant concerts arreu del territori com aquest que protagonitza a Àger, al qual es podrà accedir previ pagament d’una entrada amb un cost de 3 euros.

Des de l’Ajuntament, l’alcaldessa, Maria Burgués, valora molt positivament el fet que Àger pugui acollir “activitats d’interès” les quals ajuden a convidar “cada vegada a més persones” a conèixer el municipi. En aquest cas, a més a més, l’activitat programada permet oferir un aparador d’excepció a una jove del territori, la Maria Baró, qui defineix la música com a “la seva gran passió” i agraeix la possibilitat “d’oferir-la a tothom” des d’un indret “singular i màgic”. Maria Baró, després de la seva participació a ‘La Voz Kids’, va començar a escriure temes propis durant els darrers mesos del 2021. Arran de la millora de la situació sanitària, diferents consistoris i entitats van contactar amb ella per a oferir-li la possibilitat de presentar el seu treball en públic: “la pandèmia ha fet que tothom valori molt més el que tenim a casa i, de la mateixa manera que això ha passat amb altres productes, succeeix també amb els artistes”, apunta.

El concert de Maria Baró arriba tot just una setmana després que, aquest 14 de maig, la col·legiata de Sant Pere acollís una jornada sobre patrimoni la qual va aplegar una vintena de persones interessades a descobrir quin paper van tenir temples com Sant Pere durant la conquesta cristiana de les valls pirinenques. “Són activitats molt diferents que atrauen públics amb diferents motivacions, però totes tenen un denominador comú: dinamitzen el poble. Comptar amb la Maria Baró és tot un luxe, convido a tothom a gaudir del seu concert i redescobrir la nostra col·legiata”, explica l’alcaldessa agerenca.


Informa: Redacció

Balaguer Televisió

Missatges recents

Un estudi determina que una qualitat òptima del son millora el control metabòlic del pacients amb diabetis

Un estudi liderat per Cristina García Serrano, especialista en infermeria familiar i comunitària del CAP…

17 hores fa

El CB Balaguer ofereix una setmana de campus

Sense franges horàries i sense restriccions, el CB Balaguer torna a oferir el seu campus…

18 hores fa

La Noguera tornarà a acollir la travessa de natació ‘Most Wanted’

El pantà de Camarasa tornarà a ser l'escenari de la travessa de natació 'Most Wanted'.…

21 hores fa

Comença una nova edició del Petit Art Estiu

Manualitats, jocs i tallers sobre contes, són algunes de les activitats que envolten el centre…

22 hores fa

Oberta la convocatòria d’ajuts de lloguer per a persones de 36 anys o més (MITMA)

A partir del 28 de juny l’Agència d’Habitatge de Catalunya obre el termini per demanar…

22 hores fa

Aquest lloc web utilitza cookies.