- Destacats Portada

Jornada en favor del comerç just

Amb la voluntat de donar a conèixer com a través del consum responsable i sostenible es participa de forma col·lectiva en una transformació necessària pel planeta

Aquest dissabte dia 27 de maig se celebrarà una jornada a favor del comerç just, organitzada per l’Associació Dona Pas. Amb la voluntat de donar a conèixer com a través del consum responsable i sostenible es participa de forma col·lectiva en una transformació necessària pel nostre planeta, s’han organitzat un seguit d’activitats que es faran a la plaça del Morter.

Les activitats començaran a les 11 h amb una xocolatada popular, a la que seguirà la narració del conte ‘Haki, la papallona màgica’ a càrrec de Sempreviva. A les 12 h es farà una sessió de Balls amb valors, a càrrec del Centre de Dansa i Benestar, iDansa; i seguidament es farà la lectura del manifest, amb el qual es reivindica que des del Comerç Just es volen assegurar uns pilars bàsics compartits, com són pràctiques comercials justes; salaris justos i dignes; l’eliminació del treball forçós i infantil; l’eradicació de la discriminació; l’assoliment de la igualtat de gènere i la llibertat d’associació; condicions de treball adequades; el respecte pel medi ambient; la generació d’oportunitats per a productores desfavorides; i la transparència i responsabilitat en els processos de fabricació i comercialització. Finalment, a partir de les 13 h, es farà un concert a càrrec d’Amdy Fall & Jalabaan Roots.

D’altra banda, durant tot el matí hi haurà un mercat de productes de Comerç just, proximitat, art i artesania; es podrà veure l’exposició ‘I tu, què tries?’, així com l’audiovisual ‘Kichwa Tembo, el somni d’un tresor amagat’. També hi haurà un taller demostratiu de cuir.

 

Balaguer Televisió

Missatges recents

Connecta Lleida Pirineus: La nova Associació cultural de Menàrguens

Avui visitem el municipi de Menàrguens, a la Noguera, i és que recentment s’ha creat…

18 hores fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 02/05/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

19 hores fa

La Fira de Titelles de Lleida arriba a Balaguer

Per primer cop, la Fira de Titelles de Lleida, juntament amb l' Institut d’Estudis Ilerdencs,…

19 hores fa

Els Mossos detenen un home després de robar dos furgonetes i cometre dos robatoris en establiments a la Noguera i l’Urgell

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí un…

19 hores fa

La Paeria farceix d’activitats els mesos d’estiu per als infants i joves

Les diferents àrees de la Paeria han presentat l’oferta d’activitats previstes per aquest estiu. Una de…

22 hores fa

La Paeria de Balaguer i SOS Bigotis instal·len tremuges per controlar les colònies felines

Comencen a Balaguer les primeres actuacions de control i gestió de les colònies felines.  A…

2 dies fa

Aquest lloc web utilitza cookies.