Categories: Societat

Una ex-farmacèutica trencarà el seu silenci a la Fira d’Alimentació i Salut

Una ex-farmacèutica trencarà el seu silenci a la Fira d’Alimentació i Salut de Balaguer per explicar tot allò que no va poder dir darrere el taulell. Després de 16 anys treballant en una farmàcia, Teresa Morera parlarà del que s’amaga en els efectes secundaris d’alguns medicaments en una conferència el cap de setmana del 27 i 28 d’octubre a la capital de la Noguera.

Unes 50 activitats ocuparan el Pavelló d’Inpacsa per reflexionar i exercir un model de vida més sostenible. Comptarà amb conferències, degustacions de productes, tallers sobre nutrició i xerrades colpidores d’experiències amb teràpies naturals. L’objectiu del certamen es poder reflexionar al voltant d’un model de vida més en harmonia amb la natura. La Fira, que organitzen conjuntament l’associació Slow Food Terres de Lleida i la Dolça Revolució, arriba a la seva 11a edició plenament consolidada com a punt de trobada i de referència dins del sector de l’alimentació ecològica, la sostenibilitat i la salut.

Aquesta edició reflexiona sobre la forma en què l’alimentació i l’estat emocional repercuteixen de manera directa en una bona salut. Des de xefs a psicòlegs o doctors, donaran als assistents les idees clau per millorar la salut. En aquest sentit, la doctora en Ciències Mèdiques Rocío Lapuente exposarà “Les tres claus per a que el teu aliment sigui la teva medecina”. Es reflexionarà i es mostraran els treballs sobre els impactes i experiències sobre com afecten a la nostra salut factors com el wifi, bluetooth, o les connexions 5G, de la mà de Joan Carles López Sancho, que donarà també les eines per protegir-se d’aquestes radiacions i els seus efectes.

La Fira posa el focus en el valor de l’alimentació, per reflexionar sobre la qualitat de vida. Els principis d’una cistella de la compra afecten directament a la salut i a la biodiversitat. El certamen posa èmfasis en els tractaments naturals i plantes medicinals per actuar en la prevenció i cura d’un ampli ventall de malalties. Per fer-ho, es compta amb la participació de reputats ponents en l’àmbit de la salut, com doctors, nutricionistes, psicòlegs, etc. per explicar les bases que regulen una bona alimentació.

Balaguer Televisió

Missatges recents

Fira Q obre les portes a una nova edició

El Pavelló Inpcasa de Balaguer ja s’ha omplert d’expositors, activitats i visitants en una nova…

5 hores fa

La Paeria de Balaguer sol·licitarà a la Generalitat el traspàs de la carretera c-12 i c-148 al seu pas per la ciutat

El Ple del mes d’abril ha aprovat per unanimitat la sol•licitud per al traspàs de…

1 dia fa

Exposició “Punt de creu, l’art del brodat” al Monestir de les Avellanes

Del 27 d’abril al 31 de maig podeu descobrir al Monestir de les Avellanes l’exposició…

1 dia fa

Fira Q escalfa motors amb una jornada del Saló de l’Energia

Balaguer celebra aquest cap de setmana una nova edició de Fira Q i aquest divendres…

1 dia fa

Connecta Lleida Pirineus: Els últims moments de l’antiga Tiurana i els pobles agregats

El pantà de Rialb va ser la última gran infraestructura que va originar que alguns…

2 dies fa

La Mercantil acull la residència artística i tècnica de l’obra de teatre ‘Llegat’

La companyia AKA Teatro ha escollit Balaguer, i concretament la sala d’espectacles La Mercantil, com…

2 dies fa

Aquest lloc web utilitza cookies.