- Destacats Portada

Els Mossos d’Esquadra denuncien penalment un conductor a la Noguera per conducció temerària

Els fets van succeir el passat 6 de gener a la carretera C-26 al terme municipal de Castelló de Farfanya

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra van denunciar penalment divendres, 17 de febrer, un home de 85 anys com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària.

Els fets van succeir el passat 6 de gener durant una ruta en bicicleta que feia una parella de ciclistes per la C-26, al terme municipal de Castelló de Farfanya. Els ciclistes, vestits amb roba de colors d’alta visibilitat, circulaven correctament en fila i per la dreta, en un tram recte d’aquesta carretera que es caracteritza en què no disposa de voral practicable.

A l’altura del quilòmetre 12.3 van veure que s’apropaven dos vehicles en l’altre sentit de la marxa i, quan ja es trobaven molt a prop, un d’ells iniciava l’avançament ocupant tot el carril per on circulaven els ciclistes. En adonar-se del perill, els ciclistes van reduir la velocitat i es van apropar al màxim a la dreta per evitar la col·lisió passant el vehicle a alta velocitat i a pocs centímetres.

Davant els fets i donat que portaven una càmera que havia gravat els fets van interposar denúncia aportant el vídeo. Un cop rebuda, els agents Grup de Recerca i Documentació (GRD) de l’Àrea Regional de Trànsit de Ponent van analitzar les imatges i van sol·licitar l’ajut de la Unitat Central de Fotografia i Audiovisuals per poder concretar la matrícula del vehicle infractor. Gràcies a aquest treball es va aconseguir determinar la matrícula i contactar amb qui conduïa el vehicle en aquell moment.

Finalment divendres passat es va personar a la comissaria de Lleida i va quedar denunciat penalment per un delicte de conducció temerària amb l’obligatorietat de presentar-se davant l’autoritat judicial quan sigui requerit.

 

Balaguer Televisió

Missatges recents

La Fira dels Somnis de Balaguer recapta més de 52.000 euros

La cursa solidària ha estat el punt de partida de la jornada de la fira…

19 hores fa

Pilarín Bayés plasma la història de Penelles al GarGar 2024

El municipi de Penelles ja compta amb 10 expressions artístiques noves, 9 murals i una…

2 dies fa

Connecta Lleida Pirineus: La nova Associació cultural de Menàrguens

Avui visitem el municipi de Menàrguens, a la Noguera, i és que recentment s’ha creat…

3 dies fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 02/05/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

3 dies fa

La Fira de Titelles de Lleida arriba a Balaguer

Per primer cop, la Fira de Titelles de Lleida, juntament amb l' Institut d’Estudis Ilerdencs,…

3 dies fa

Els Mossos detenen un home després de robar dos furgonetes i cometre dos robatoris en establiments a la Noguera i l’Urgell

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí un…

3 dies fa

Aquest lloc web utilitza cookies.