Categories: Joventut

Els joves de Balaguer es mobilitzen

És divendres al vespre i som a Lapallavacara. Avui es reuneix l’Associació de Joves de Balaguer per avaluar la feina feta durant el carnestoltes. És el segon any que formen part de l’organització i aquest va ser una de les primeres festes on van entrar a organitzar poc després de la seva fundació.

Amb aquesta carta de presentació l’Associació demostra que en poc més d’un any ha agafat el repte de dinamitzar algunes de les festes més importants de la ciutat. L’associació va néixer de forma gairebé fortuïta. Un primer contacte entre l’Ajuntament i un grup de representants de diferents colles per parlar de la Festa Major i els concerts, van servir de base per la seva fundació.

Organitzen activitats durant tot l’any, han participat de festes com la de Carnestoltes i han ajudat en activitats de voluntariat. L’associació ha permès estrènyer els llaços entre l’Ajuntament i el jovent de la ciutat que ara té l’oportunitat de participar en l’organització de diversos actes a la ciutat.

Aquest grup de joves va creixent amb l’entusiasme i la il·lusió de fer alguna cosa per la seva ciutat. Afronten un dels principals problemes de la ciutat pel que fa al moviment jove: Evitar que cada cop més joves optin per marxar de la ciutat quan volen activitats d’oci nocturn i plantejar una oferta atractiva perquè la gent no marxi de Balaguer.

Són una associació de joves precisament molt jove, i encara estan acabant de buscar el seu lloc. Això però necessita temps. Temps per treballar una base sòlida i per saber quin paper han de jugar en el dia a dia a de la ciutat.

L’edat també és un dels punts a treballar per l’associació. Els seus integrants es fan grans i han de començar a mirar en les generacions que s’hi incorporen. Coordinar els interessos d’un grup que va des dels 16 al 25 anys de moment no ha estat un problema, però si que comencen a reflexionar en les dificultats dels relleus generacionals.

 

L’associació ha ajudat a unir el jovent de la ciutat que ara rema en una mateixa direcció.

L’associació de joves creix amb bones sensacions però amb millors perspectives. El jovent de Balaguer ara està més unit i té més força. Amb molts projectes al cap i ganes de ser protagonistes d’un Balaguer millor.

Balaguer Televisió

Missatges recents

Un incendi a la Baronia de Rialb descobreix una plantació de marihuana

Els Bombers de la Generalitat van activar ahir 8 dotacions terrestres i 2 mitjans aeris…

2 hores fa

Èxit de participació en el 4t torneig inclusiu ‘l’esport ens uneix’

Èxit de participació en el 4t torneig inclusiu ‘l’esport ens uneix’ celebrat aquest dilluns al…

16 hores fa

Entr’Acte Teatre estrena l’obra ‘La permanent’

El grup Entr'Acte Teatre estrenarà el pròxim 2 de juny una nova obra, 'La Permanent',…

18 hores fa

Artesa de Segre celebrarà la 3a Mostra d’Espais de diversitat cultural i entitats

L'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, juntament amb l'Ajuntament d'Artesa de…

19 hores fa

Balaguer tornarà a l’època medieval del 23 al 26 de maig

Balaguer es tornarà a vestir d’època per la Festa Medieval de l’Harpia. Des del 23…

22 hores fa

Aquest lloc web utilitza cookies.