Categories: Destacada AEsports

El CTT Balaguer Villart Logístic planta cara a Turquia

Les noies de la Noguera van plantar cara en l’encontre de tornada dels quarts de final de la ETTU Cup celebrat a Bursa (Turquia) el dilluns 25. El Balaguer Villart Logístic ha sorprés a tothom i ha estat a punt de donar la campanada perdent per un ajustat 3 a 2 que ben bé podia haver guanyat.

Amb una alineació balaguerina que ha sorprés a les jugadores turques, Loredana Dorca queia en el primer encontre davant la número 1 turca, la xinesa Melek Hu, per 3 a 0 (11-1, 11-2, 11-5).

La sorpresa vindria en el segon encontre, quan Tungting Wang s’imposava a la russa Polina Mikhailova, amb la que havia perdut per 3 a 0 en l’encontre d’anada a Balaguer, per un contundent 0 a 3 (8-11, 10-12, 9-11), empatant així l’encontre a 1.

La clau de l’encontre vindria en el tercer partit en que per molt poc Yan Lan Li acabaria cedint un 3 a 2 davant la turca Sibel Remzi, després de remuntar un 2 a 0 en contra (11-5, 11-8, 15-17, 10-12, 11-8).

Un punt que podria haver fet guanyar l’encontre a les balaguerines, ja que en el següent partit una genial Tingting Wang s’imposava a la número 1 turca, Melek Hu, per un treballat 2 a 3 (11-2, 10-12, 9-11, 11-6, 9-11).

Amb el 2 a 2 al marcador general, Loredana Dorca no tenia opcions davant la russa Polina Mikhailova i cedia per 3 a 0 (11-5, 11-2, 11-2).

Les turques respiraven tranquil·les després de la sorpresa protagonitzada per una Tingting Wang que havia tornat a demostrar que és, no només la millor jugadora d’Espanya, sinó també una de les millors jugadores d’Europa.

Al final un resultat molt digne pel Balaguer Villart Logístic que, eliminat a quarts de final de la ETTU Cup, tornarà a la lliga de la Superdivisió Femenina el proper dia 31 contra el Vic, amb l’aureola ja obtinguda, i reconeguda per tot el tennis taula espanyol d’èlit, de ser un dels millors equips d’Europa.

Balaguer Televisió

Missatges recents

Pilarín Bayés plasma la història de Penelles al GarGar 2024

El municipi de Penelles ja compta amb 10 expressions artístiques noves, 9 murals i una…

13 hores fa

Connecta Lleida Pirineus: La nova Associació cultural de Menàrguens

Avui visitem el municipi de Menàrguens, a la Noguera, i és que recentment s’ha creat…

1 dia fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 02/05/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

1 dia fa

La Fira de Titelles de Lleida arriba a Balaguer

Per primer cop, la Fira de Titelles de Lleida, juntament amb l' Institut d’Estudis Ilerdencs,…

1 dia fa

Els Mossos detenen un home després de robar dos furgonetes i cometre dos robatoris en establiments a la Noguera i l’Urgell

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí un…

1 dia fa

La Paeria farceix d’activitats els mesos d’estiu per als infants i joves

Les diferents àrees de la Paeria han presentat l’oferta d’activitats previstes per aquest estiu. Una de…

2 dies fa

Aquest lloc web utilitza cookies.