Categories: Societat

Dolors Mateu, una gastroblocaire de referència

Aquest cabell i aquestes ulleres són una icona a la Xarxa. Dolors Mateu és una gastroblocaire de referència a les terres de Lleida. Al 2008 va començar a posar les seves receptes a Internet empesa per la seva família.

L’afició de la cuina li ve de lluny, però la incansable necessitat de fer coses diferents li és innata per això intenta fer cada dia coses noves.

Al principi això del bloc era un receptari més aviat personal fins que van començar a arribar les primeres visites.

Ara ja les compta per milers, entre 14 i 15 mil pàgines vistes al dia. Quan s’apropen dates més assenyalades pot estar sobre unes 30.000 pàgines vistes cada dia. Això implica tenir cura dels seguidors i respondre als comentaris, al que hi dedica entre 2 i 3 hores cada dia.

Mentre el seu blog s’anava omplint de visitants l’agenda s’omplia també de compromisos. Ja l’hem vist al programa Cuines de TV3 en més d’una ocasió i fins i tot ha compartit fogons amb el popular cuiner Jordi Cruz, en un Showcooking amb altres blocaires.

La clau del seu èxit estè en els plats més tradicionals i en la senzillesa de les seves receptes. Una suma d’ingredients que li ha valgut escriure un llibre de receptes de la mà d’editorial planeta.

Els seguidors més fidels de la Dolors són els que seuen amb ella a taula i ara que són fora, segueixen les seves receptes.

La pregunta és obligada: has pensat en obrir un restaurant? Però la Dolors no vol sortir de la seva cuina. El món de la restauració és una aventura a la que no es planteja embarcar-se.

La Dolors continuarà a la cuina de casa però sense tancar la porta a altres projectes, de moment vol continuar portant a la taula un plat diferent cada dia.

Balaguer Televisió

Missatges recents

Els Bombers treballen en un incendi d’habitatge al c/Urgell

[gallery link="file" columns="1" size="large" ids="135453,135454,135455"] Els Bombers de la Generalitat treballen des de passat dos…

14 hores fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 13/05/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

17 hores fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 10/05/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

17 hores fa

Les excavacions al Pla d’Almatà continuen descobrint informació sobre la Balaguer andalusina

Durant tot el mes de maig es durà a terme una nova campanya d’intervenció arqueològica…

21 hores fa

Un incendi a la Baronia de Rialb descobreix una plantació de marihuana

Els Bombers de la Generalitat van activar ahir 8 dotacions terrestres i 2 mitjans aeris…

24 hores fa

Aquest lloc web utilitza cookies.