Categories: Esports

Canvi de cicle al CTT Balaguer Villart Logístic

Després de sis anys de mantenir el mateix equip, per a la temporada 2017/2018, el Balaguer Villart Logístic ha decidit renovar tota la seva plantilla de jugadores professionals. Per substituir a Tingting Wang i Yan Lan Li, el Balaguer Villart Logístic ha fitxat a les següents jugadores per a la propera temporada:

Svetlana Bakhtina Gaidukova, de 41 anys, jugadora d’orígen rus nacionalitzada espanyola, i actualmente resident a Calella. Amb bastants anys d’experiència a la lliga de Superdivisió espanyola amb diferents equips, la temporada passada va jugar amb el Priego de Córdova, amb un 81% de partits guanyats.

Amb una llarga experiència com a jugadora internacional, va guanyar diverseos cops el Campionat de Rússia, campiona del món el 1995, i campiona d’Europa per equips el 1994. Ha participat en diferents ocasions a l’ETTU Cup, i ha guanyat el Campionat d’Espanya. Posició més alta obtinguda al rànking mundial de la ITTF: 70.

 Natalya Prosvirnina, de 37 anys, jugadora ukrainesa, resident a Barcelona, ha jugat amb diferents equips de la Superdivisió espanyola com el Vic, l’Irun Leka Enea i el Mataró Quadis, si be en la darrera temporada va estar inactiva per maternitat.

Amb experiència internacional, va jugar amb equips dels campionats de Ukraina, Itàlia, França i Portugal, a més d’Espanya. Ha participat diferents cops a l’ETTU Cup. Destaca un segon lloc obtingut al campionat individual d’Ukraina, va guanyar el Campionat d’Espanya per equips, i l’Open Internacional de Yucatan (Mèxic)

Yana Timina, de 42 anys, jugadora d’orígen rus nacionalitzada holandesa i resident a Amsterdam. Tot i que no ha jugat mai a la lliga espanyola, té una àmplia experiència internacional. Campiona d’Holanda el 2003 i el 2004 (amb el DOV Klaverlelie), el 2005 i el 2006 (amb el Fürst Manderveld). Guanyadora de l’Open Internacional Flamenc el 2006 i de l’Open de Campionats de Luxemburg el 2009. Campiona de dobles d’Holanda el 2009 (amb Ana Gogorita), i el 2016 (amb Nathan Van der Lee). Segon lloc el 2005 en dobles i en dobles mixte, i segon lloc en individuals el 2010. Semifinalista al Campionat de Rússia el 2000. Posició més alta obtinguda al rànking mundial de la ITTF: 102.

Per la seva banda, la jugadora i entrenadora balaguerina Anna Biscarri seguirà a l’equip titular i alternarà la seva posició com tercera jugadora amb Yana Timina.

Finalment les jugadores del segon equip restaran a disposició del primer sempre que calgui. Es tracta de la romanesa resident a Balaguer Loredana Dorca, la calellenca Clàudia Cejas, la balaguerina Gemma Lladonosa, la borgenca, Vinyet Solans.

Balaguer Televisió

Missatges recents

Pilarín Bayés plasma la història de Penelles al GarGar 2024

El municipi de Penelles ja compta amb 10 expressions artístiques noves, 9 murals i una…

2 hores fa

Connecta Lleida Pirineus: La nova Associació cultural de Menàrguens

Avui visitem el municipi de Menàrguens, a la Noguera, i és que recentment s’ha creat…

23 hores fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 02/05/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

24 hores fa

La Fira de Titelles de Lleida arriba a Balaguer

Per primer cop, la Fira de Titelles de Lleida, juntament amb l' Institut d’Estudis Ilerdencs,…

24 hores fa

Els Mossos detenen un home després de robar dos furgonetes i cometre dos robatoris en establiments a la Noguera i l’Urgell

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí un…

1 dia fa

La Paeria farceix d’activitats els mesos d’estiu per als infants i joves

Les diferents àrees de la Paeria han presentat l’oferta d’activitats previstes per aquest estiu. Una de…

1 dia fa

Aquest lloc web utilitza cookies.