Categories: Esports

Cap de setmana de victòries del CB Balaguer

Equip sènior masculí del CB Balaguer (CB Balaguer)

Gran cap de setmana per als equips sènior del Club Bàsquet Balaguer que han aconseguit imposar-se en els diferents enfrontaments.

Pel que fa a l’equip masculí, els balaguerins rebien als quarts de la taula amb una molt bona dinàmica de joc.

Primera part molt disputada, on la igualtat fou la tònica d’aquesta part; els nois de Badia van imposar la seva “agressivitat” en defensa, i els balaguerins els hi va costar molt trencar aquesta bona pressió dels visitants, tot i així, en el segon quart, els locals, es van ficar al nivell de la defensa dels visitants, i van aconseguir amb molt bones defenses i bon encert de la línia exterior, un parcial en aquest període de 27 a 15, que els va fer anar al descans amb un marcador de +7.

Però en la segona meitat, els nois de Badia van tornar a superar en defensa als locals, i van forçar un marcador de 55 a 55 abans de l’últim quart. En aquest últim, no fou fins a falta d’un minut per la fi, que els balaguerins es van ficar 8 punts amunt, però els visitants no estaven disposats a renunciar al partit, i amb dos triples seguits, van posar emoció fins a l’últim segon, amb un resultat de 73 a 71 a favor dels locals a falta de 20 segons per la fi. Però els tirs lliures van donar la victòria final als locals.

Un excel.lent partit del Balaguer, que ja el situa a falta de 7 jornades, a 2 partits del play-out, en 8ena posició, empatat amb els sisens i setens.

 

Equip sènior femení (CB Balaguer)

Pel que fa a les fèmines, important victòria de l’equip que milita al campionat de Catalunya de Segona categoria. El partit ens enfrontava al segon classificat de la lliga i situat en posicions d’ascens. Probablement, l’equip va disputar el millor encontre de la temporada, constant i disciplinat i mostrant un molt bon joc col•lectiu.

Malgrat la diferència en el marcador, el partit va ser molt més disputat del que sembla, malgrat sempre les noies de la Noguera van anar per davant al marcador (29-37 al descans). A l’inici del 3r periode el Cornellà es va atansar fins a 3 punts 34-37 al minut 25 de partit, però després d’aquest moment, un parcial de 3 –18 per les visitants col•locava un clar 37-57 al final del quart. En el darrer acte, vàrem continuar augmentant la diferència fins al definitiu 45-75 final.

Una victòria d’equip, que sembla que torna a recuperar sensacions després d’una petita davallada en les darreres setmanes.

El proper partit ens enfronta al CB Martorell, equip molt perillós que és juga la permanència a la categoria.

Balaguer Televisió

Missatges recents

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 26/04/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

1 hora fa

Ponts presenta les activitats de primavera pel mil·lenari de la Col·legiata de Sant Pere

L’accés a la col·legiata de Sant Pere de Ponts esdevindrà el marc demà dimecres de…

2 hores fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 25/04/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

2 hores fa

La Paeria engega una campanya de conscienciació per a la igualtat

La Paeria de Balaguer engegarà aquest mes de maig la campanya ‘Educa’m des de la…

5 hores fa

El torneig Escacs Tots els Nens Juguem torna a Balaguer

  El passat dissabte 27 abril al matí es va tornar a celebrar a Balaguer…

9 hores fa

FIRA Q 2024

Programa especial realitzat des del recinte firal d'Inpacsa en motiu de Fira Q de Balaguer

1 dia fa

Aquest lloc web utilitza cookies.