Categories: Societat

Engeguen una campanya de micromecenatge per finançar ‘La Mira’, una revista digital que aposta pel periodisme de profunditat

El periodista balaguerí Francesc Canosa va donar a conèixer aquest dimecres el seu nou projecte. Es tracta de ‘La Mira’, un nou magazín digital que segons Canosa explicarà històries de no actualitat que passen al territori i que no solen mostrar-se als mitjans. El nou magazín recollirà temes polítics, socials i culturals d’arreu de Catalunya i els hi donarà visibilitat.

Segons els impulsors, ‘La Mira’ neix amb la voluntat d’ocupar un espai, anomenat a nivell internacional non-fiction : un periodisme per llegir, amb històries per a persones que volen estar connectades a la realitat, però no esclavitzades per l’actualitat. 

Per tal de posar en marxa aquest projecte, dimecres mateix va arrencar una campanya de micromecenatge a la plataforma totSuma per recollir un total de 15.000 euros. Durant els propers 44 dies, La Mira es proposa aconseguir aquests diners i donar a conèixer el projecte que apareixerà a partir del mes de setembre.

Francesc Canosa serà el director d’aquest nou mitjà i compta amb un equip amb altres noms de la Noguera, com la periodista i politòloga de Vilamajor d’Àger, Magda Gregori, que serà la Redactora en Cap i el dissenyador balaguerí Arnau Torrente, responsable del disseny.

La publicació també comptarà amb la col·laboració d’altres professionals com el fotoperiodista Jordi Borràs o la periodista Anna Punsoda. L’empresari Joan Camp en serà l’editor.

Balaguer Televisió

Missatges recents

Pilarín Bayés plasma la història de Penelles al GarGar 2024

El municipi de Penelles ja compta amb 10 expressions artístiques noves, 9 murals i una…

11 hores fa

Connecta Lleida Pirineus: La nova Associació cultural de Menàrguens

Avui visitem el municipi de Menàrguens, a la Noguera, i és que recentment s’ha creat…

1 dia fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 02/05/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

1 dia fa

La Fira de Titelles de Lleida arriba a Balaguer

Per primer cop, la Fira de Titelles de Lleida, juntament amb l' Institut d’Estudis Ilerdencs,…

1 dia fa

Els Mossos detenen un home després de robar dos furgonetes i cometre dos robatoris en establiments a la Noguera i l’Urgell

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí un…

1 dia fa

La Paeria farceix d’activitats els mesos d’estiu per als infants i joves

Les diferents àrees de la Paeria han presentat l’oferta d’activitats previstes per aquest estiu. Una de…

1 dia fa

Aquest lloc web utilitza cookies.