Categories: Esports

El Balaguer Villart Logístic obté una 5a posició a la Copa de la Reina de tennis taula

El passat cap de setmana s’ha celebrat el Campionat d’Espanya – Copa de la Reina de tennis taula a Guadalajara amb la participació dels 12 dels millors equips femenins de l’estat. El Balaguer Villart Logístic hi va tenir una notable intervenció i va obtenir una meritòria 5ª posició, quedant-se a les portes de passar a les semifinals.

En el primer encontre les balaguerines es van enfrontar al Tecnigen Linares, un dels millors equips de la Superdivisió i sotscampió de la Copa, amb qui van caure per un resultat de 2 a 3. El gran cop d’efecte el va donar Svetlana Bakhtina en imposar-se a la tailandesa Orawan Paranang, 183 del món, per un contundent 3 a 0. Natalya Prosvirnina va cedir un ajustat 2 a 3 davant la romanesa Roxana Istrate, en un partit que podria haver donat la victòria a les balaguerines. Tot seguit, la jugadora del segon equip del Balaguer Aneta Olendzka es va estrenar a la Copa amb una victòria davant Paula Bueno per 3 a 1 donant avantatge a les balaguerines. Tot seguit però Prosvirnina va caure davant Paranang per 0 a 3 i Bakhtina, en una altre partit ajustat, va cedir un 2 a 3 davant Istrate.

En el segon encontre les balaguerines es van imposar amb contundència a les gallegues de l’Arteal TM per 3 a 0, amb victòries de Prosvirnina sobre la russa Tatiana Garnova per 3 a 1, de Bakhtina sobre la romanesa Roxana Iamandi per 3 a 0, i de Aneta Olendzka sobre Raquel Bonilla per 3 a 0.

En el tercer partit, ja a la tarda del dissabte, el Balaguer Villart Logístic va tornar a guanyar amb claredat per 3 a 0, en aquest cas a l’equip madrileny del CTM Rivas. Svetlana Bakhtina s’imposava en el primer partit a la colombiana Paula Medina per 3 a 1, Natalya Prosvirnina li endossava un 3 a 0 a la nigeriana Edem Offiong, mentre que Aneta Olendzka superava amb més dificultats a Sofia Barba per 3 a 2.

Durant la jornada del diumenge el Balaguer Villart Logístic es va enfrontar contra el Girbau Vic, tercer classificat de la Superdivisió, al qui superaria també per 3 a 1. En primer lloc Natalya Prosvirnina s’imposava a Claudia Caymel per 3 a 1. A continuació, una gran Svetlana Bakhtina s’imposava amb contundència a Ana Garcia per 3 a 0. Aneta Olendka cedia un 0 a 3 davant la xinesa Zhipei Wang, però tot seguit Natalya Prosvirnina s’imposava també a Ana Garcia per 3 a 1.

Amb un balanç final de 3 victòries i només 1 derrota molt ajustada, el Balaguer Villart Logístic deixava clar que continua sent ara mateix un dels equips de l’elit del tennis taula a Espanya.


Informa: Redacció / Foto: CTT Balaguer

Balaguer Televisió

Missatges recents

La Fira dels Somnis de Balaguer recapta més de 52.000 euros

La cursa solidària ha estat el punt de partida de la jornada de la fira…

7 hores fa

Pilarín Bayés plasma la història de Penelles al GarGar 2024

El municipi de Penelles ja compta amb 10 expressions artístiques noves, 9 murals i una…

1 dia fa

Connecta Lleida Pirineus: La nova Associació cultural de Menàrguens

Avui visitem el municipi de Menàrguens, a la Noguera, i és que recentment s’ha creat…

2 dies fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 02/05/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

2 dies fa

La Fira de Titelles de Lleida arriba a Balaguer

Per primer cop, la Fira de Titelles de Lleida, juntament amb l' Institut d’Estudis Ilerdencs,…

2 dies fa

Els Mossos detenen un home després de robar dos furgonetes i cometre dos robatoris en establiments a la Noguera i l’Urgell

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí un…

2 dies fa

Aquest lloc web utilitza cookies.