- Destacats Portada

Balaguer es bolca amb ‘La Marató’

Durant el cap de setmana se celebraran diferents activitats solidàries per tal de recaptar fons per a la causa d’aquesta any

La comissió organitzadora de la Marató a Balaguer ja ho té tot a punt per a celebrar un cap de setmana solidari, amb tot un seguit d’activitats per a tots els públics i amb l’objectiu de col·laborar amb la causa que enguany se centra en la salut sexual i reproductiva.

Una de les accions que ja s’han consolidat al llarg de les diferents edicions són els estels de les empreses i comerços de la ciutat, que es pengen a la plaça del Mercadal, així com els de la resta de la ciutadania, que estaran ubicats en arbres i balcons per diferents indrets de la ciutat.

Algunes de les activitats organitzades per les entitats de la ciutat i les AFA de les escoles i llars d’infants, ja s’han iniciat i s’allargaran durant tot el mes de desembre. Les activitats previstes comparteixen un mateix objectiu, aconseguir diners per tal de més gran la xifra recaptada a tot Catalunya.

La Matinal Familiar del diumenge dia 17 a la plaça del Mercadal començarà a les 11 h, amb diferents tallers per als infants, sortejos, una tómbola solidària, tot organitzat per diferents entitats de la ciutat. Paral·lelament, tindrà lloc la Marató Artística, que arrencarà amb un espectacle de màgia, jocs i danses amb el Dr. Fly, per a totes les edats. Tothom qui ho desitgi podrà llogar una cadira solidària a 2 euros, per tal de recaptar fons.

Les entitats que participaran a la matinal són la Colla Gegantera i Grallera, l’Associació Gastronòmica i Cultural del Comtat d’Urgell, el Ball de Bastons del Casal Pere III de Balaguer, la Penya Barcelonista de Balaguer, el Parc de Bombers de Balaguer, els Esplais Santa Maria i Gaspar de Portolà, i els grups Acordionik, Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica, grup d’Havaneres Vent de Ponent, Orfeó Balaguerí i Swing Noguera.

Des de la comissió es demana la màxima col·laboració i assistència, per a fer més gran la festa i millorar la recaptació.

Balaguer Televisió

Missatges recents

La pluja trunca la XI Biennal Gegantera de Balaguer

La pluja ha fet anticipar el final de festa de la Biennal gegantera que s'ha…

13 hores fa

La Nit dels Museus posa en valor les tasques d’investigació i educatives que realitzen

El Museu de la Noguera ha obert les portes aquest vespre i s’ha omplert de…

1 dia fa

Connecta Lleida Pirineus: Vallfogona vol recuperar el toc de les campanes del poble

Antigament, les campanes de les esglésies eren un element clau de la vida quotidiana en…

2 dies fa

Balaguer acollirà el ‘Primavera Wine’, un festival de vins catalans

Balaguer acollirà el pròxim 8 de juny el festival de vins catalans 'Primavera Wine'. L’esdeveniment…

3 dies fa

La Paeria millorarà el servei del pàrquing d’autocaravanes

La Paeria de Balaguer vol acabar amb les crítiques rebudes pels usuaris del pàrquing d'autocaravanes…

3 dies fa

Connecta Lleida Pirineus: Maria Fernández guanya el concurs de talent de les terres de Lleida

La tercera edició de l’Alpitalent, el concurs de talent de les Terres de Lleida, va…

3 dies fa

Aquest lloc web utilitza cookies.