- Destacats Portada

Balaguer celebrarà la 10a edició del FreeStyle Dance

Tindrà lloc el dissabte 27 d’abril al Teatre Municipal

Imatge d’arxiu

El dissabte dia 27 d’abril se celebra la 10a edició de la FreeStyle Dance Balaguer al Teatre municipal, a càrrec de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica i amb el suport del Club Rítmica Balaguer.

Després de l’èxit en les darreres edicions, organitzades en format de competició amb les escoles locals i provincials, enguany es recupera la doble sessió i es manté el format de competició per categories, les quals seran: categoria baby, amb alumnat d’Educació Primària nascuts el 2015 o abans; infantil, amb alumnat d’Educació Primària nascuts del 2012 al 2014; júnior, amb alumnat d’Educació Secundària nascuts entre 2010 i 2011; youth, amb alumnat d’Educació Secundària nascuts entre 2008 i 2009; i categoria absoluta, amb l’alumnat nascut el 2007 o abans.

Pel que fa a la participació, assistiran quatre-cents dancers de diverses escoles de dansa de la demarcació de Lleida, de poblacions com Mollerussa, Tàrrega, Lleida o Cervera. En aquest sentit, de Balaguer participaran la Companyia de Dansa Montse Miret i l’Escola de HipHop de l’EMGR, les quals participaran amb més de dos-cents alumnes entre ambdues.

Quant al programa, l’acte se celebrarà en dues sessions, l’una a partir de les cinc de la tarda, amb les categories júnior i infantil; i una segona a partir de les set amb les categories youth, baby i absoluta, amb la voluntat de garantir un espectacle més amè i dinàmic, amb més de vint actuacions al llarg de la tarda.

D’altra banda, el jurat estarà format per professors i professionals de la dansa, buscant una valoració global de l’actuació, a partir de criteris com l’estil i l’expressió; la innovació, la interpretació i l’originalitat; i la interpretació musical. Igualment des de l’organització es promou el respecte i la convivència entre les escoles i els grups participants, així com incentivar  la  cooperació i l’esportivitat.

Finalment, les dancers participants rebran un obsequi commemoratiu en record de la trobada.

Balaguer Televisió

Missatges recents

Pilarín Bayés plasma la història de Penelles al GarGar 2024

El municipi de Penelles ja compta amb 10 expressions artístiques noves, 9 murals i una…

2 hores fa

Connecta Lleida Pirineus: La nova Associació cultural de Menàrguens

Avui visitem el municipi de Menàrguens, a la Noguera, i és que recentment s’ha creat…

22 hores fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 02/05/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

23 hores fa

La Fira de Titelles de Lleida arriba a Balaguer

Per primer cop, la Fira de Titelles de Lleida, juntament amb l' Institut d’Estudis Ilerdencs,…

24 hores fa

Els Mossos detenen un home després de robar dos furgonetes i cometre dos robatoris en establiments a la Noguera i l’Urgell

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí un…

24 hores fa

La Paeria farceix d’activitats els mesos d’estiu per als infants i joves

Les diferents àrees de la Paeria han presentat l’oferta d’activitats previstes per aquest estiu. Una de…

1 dia fa

Aquest lloc web utilitza cookies.