- Destacats Portada

Àger habilita un Punt d’Informació Turística per donar a conèixer els atractius del municipi a les persones visitants

Romandrà obert durant tot l’estiu, de dimarts a diumenge

L’Ajuntament d’Àger ha tornat a habilitar el Punt d’Informació Turística, una iniciativa que va posar en marxa l’estiu passat amb l’objectiu de prestar servei a les persones visitants per tal que puguin conèixer els diferents atractius i activitats d’Àger i els vuit nuclis que conformen el municipi. L’espai estarà ubicat a la Col·legiata de Sant Pere d’Àger, un dels espais més emblemàtics del municipi, i romandrà obert fins al pròxim 12 de setembre.

En concret, el Punt d’Informació Turística estarà obert per atendre les consultes de les persones visitants de dimarts a diumenge, en horaris de matí i de tarda, de les 10 a les 13 hores i de les 17 a les 20 hores, mentre que els dilluns romandrà tancat.

Àger vol promocionar tots i cadascun dels seus atractius i donar a conèixer la seva oferta turística, amb les visites a la Col·legiata de Sant Pere d’Àger i les visites al nucli antic de la vila, que ara incorporen l’església de Sant Vicenç, gràcies a un conveni entre el consistori i el Bisbat de Lleida. Així mateix, s’hi donarà a conèixer tota l’oferta esportiva i tot el que es pot fer en plena natura, entre altres coses.
“Tenim un municipi amb moltes possibilitats per gaudir del lleure, el paisatge, la cultura i el patrimoni i hem volgut posar a l’abast de tothom tota la informació necessària amb aquest servei, que ja va funcionar molt bé l’any passat, quan es va encetar, i que aquest estiu torna i permetrà donar a conèixer tot el que podem oferir, així com les noves activitats que hem incorporat enguany a la nostra oferta”, ha explicat l’alcaldessa d’Àger, Mireia Burgués.

Per atendre els visitants, s’ha contractat una professional en pràctiques, coneixedora dels diferents atractius i recursos turístics que ofereix el municipi, gràcies al conveni que s’ha signat entre la Universitat de Lleida i l’Ajuntament d’Àger, cofinançat per l’ajuda Pràcticum Odisseu.

A principis del mes de juny, l’Ajuntament d’Àger va estrenar una nova pàgina web turística per donar a conèixer tots els atractius que té el municipi i promocionar el turisme d’Àger durant tot l’any. La pàgina web, que es pot visitar a turismeager.cat, inclou totes les activitats d’aventura, culturals i en plena natura que es poden dur a terme als diferents pobles d’Àger i la seva rodalia.


Informa: Redacció

Balaguer Televisió

Missatges recents

La Fira dels Somnis de Balaguer recapta més de 52.000 euros

La cursa solidària ha estat el punt de partida de la jornada de la fira…

19 hores fa

Pilarín Bayés plasma la història de Penelles al GarGar 2024

El municipi de Penelles ja compta amb 10 expressions artístiques noves, 9 murals i una…

2 dies fa

Connecta Lleida Pirineus: La nova Associació cultural de Menàrguens

Avui visitem el municipi de Menàrguens, a la Noguera, i és que recentment s’ha creat…

3 dies fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 02/05/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

3 dies fa

La Fira de Titelles de Lleida arriba a Balaguer

Per primer cop, la Fira de Titelles de Lleida, juntament amb l' Institut d’Estudis Ilerdencs,…

3 dies fa

Els Mossos detenen un home després de robar dos furgonetes i cometre dos robatoris en establiments a la Noguera i l’Urgell

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí un…

3 dies fa

Aquest lloc web utilitza cookies.