Categories: Comarca

S’eleven a 23 les carreteres afectades per la neu i el gel, principalment a les comarques de Lleida

S’eleven a 23 les carreteres afectades per la neu i el gel, principalment a les comarques de Lleida. La C-28 està tancada al Port de la Bonaigua i hi ha restriccions per a camions a la C-16 entre Guardiola de Berguedà i Riu de Cerdanya. A l’N-260 està restringida la circulació de vehicles de tercera categoria entre Soriguera i Ribera d’Urgellet, i de camions a la Collada de Tosses. També hi ha restriccions per a camions articulats a l’N-230 entre Vilaller i Vielha. A la C-162 no poden passar els camions entre Riu de Cerdanya i Fontanals. Cal fer servir cadenes en aquestes carreteres, però també a dinou vies més.

Els conductors hauran de portar cadenes a l’N-141 entre Bossòst i eth Portilhon; a la C-28 entre Vielha i Salardú i entre València d’Àneu i la Guingueta d’Àneu; a la C-55 entre Cardona i Solsona; a la C-14 entre Oliana i Adrall; a la C-13 entre Sort i Esterri i entre Balaguer i la Baronia de Sant Oïsme; a la C-26 entre Bassella i Montmajor; a la C-1311 de Pont de Muntanyana al Coll de Montllobar; a la C-147 a Esterri d’Àneu; a la C-142b al Pla de Beret; a la C-563 entre Josa i Tuixent i Gòsol; a la C-462 entre Solsona i la Seu d’Urgell; a la C-451 entre Biosca i Solsona; a l’L-401 de Fígols a Guixers; a l’L-500 al Pont de Suert; a l’L-501 a la Vall de Boí; a l’L-504 a Llavorsí; a l’L-510 a Tírvia; a l’511 d’Isona a Conca Dellà i d’Abella de la Conca fins al Coll de Nargó, i a l’LV-5118 a Peramola.


Informa: ACN / Foto: ACN. Pla general d’un camió que s’ha quedat aturat per la neu a l’encreuament de les carreteres N-260 i N-145, a la Seu d’Urgell.

Balaguer Televisió

Missatges recents

La Fira dels Somnis de Balaguer recapta més de 52.000 euros

La cursa solidària ha estat el punt de partida de la jornada de la fira…

18 hores fa

Pilarín Bayés plasma la història de Penelles al GarGar 2024

El municipi de Penelles ja compta amb 10 expressions artístiques noves, 9 murals i una…

2 dies fa

Connecta Lleida Pirineus: La nova Associació cultural de Menàrguens

Avui visitem el municipi de Menàrguens, a la Noguera, i és que recentment s’ha creat…

3 dies fa

CONNECTA LLEIDA PIRINEUS 02/05/2024

Cada dia connectem persones, històries i territori. Un programa d’actualitat que recorre Lleida, des de…

3 dies fa

La Fira de Titelles de Lleida arriba a Balaguer

Per primer cop, la Fira de Titelles de Lleida, juntament amb l' Institut d’Estudis Ilerdencs,…

3 dies fa

Els Mossos detenen un home després de robar dos furgonetes i cometre dos robatoris en establiments a la Noguera i l’Urgell

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí un…

3 dies fa

Aquest lloc web utilitza cookies.