Victòria del CF Balaguer contra el Vista Alegre

El Balaguer aconsegueix sumar els tres punts en un partit  d’alta tensió. Els homes de Joan Roca han trencat amb la ratxa de vuit derrotes consecutives al guanyar a casa contra el Vista Alegre per 2 a 1.

El partit ha començat amb polèmica amb un penal en contra dels balaguerins i l’expulsió de Raul per unes mans dins l’àrea. El Vista Alegre ha convertit la pena màxima i s’ha avançat en el marcador. Els homes de Joan Roca, veien com una vegada més el partit se’ls posava costa amunt.

El Balaguer ho ha intentat, i a les acaballes de la primera part l’àrbitre ha assenyalat un penal a favor dels vermells i ha deixat amb deu a l’equip visitant. Ivan Parra ha estat l’encarregat de transformar el penal i igualar el marcador.

Ja a la represa, i amb deu contra deu, el partit s’ha intensificat. El Vista Alegre ha disposat d’un parell d’ocasions clares de gol però Alfred, s’ha fet fort sota els pals i ha frustrat les ocasions.

En els últims minuts del partit  una jugada per la banda dreta ha permès al Balaguer fer el segon gol i remuntar el marcador.L’eufòria ha esclatat entre l’afició local que no veia guanyar el seu equip des del passat mes d’octubre.

Ja en el temps de descompte però, ha arribat una nova polèmica. El Vista Alegre ha reclamat una falta no assenyalada dins l’àrea del Balaguer. Això ha provocat una petita picabaralla que ha fet que l’àrbitre assenyalés el final del partit. Amb el xiulet final la situació s’ha complicat i la tensió de jugadors i aficionats ha esclatat. Els àrbitres han hagut de ser escoltats per membres del Balaguer fins als vestidors. Jugadors i tècnics del Vista Alegre es mostraven enfadats pel resultat i l’actuació arbitral.

Amb aquesta victòria el Balaguer agafa aire per enfrontar-se la setmana vinent, al Vilanova i la Geltrú.