Victòria de qualitat del C.F. Balaguer a domicili

Els balaguerins van superar el C.F. La Seu per 1-4 amb dos gols de Raya i del Àguila

El C.F. Balaguer visitava el dissabte passat el camp del C.F. La Seu, quart classificat de la lliga. Un rival complicat en un partit que es preveia difícil tenint en compte també que els de la Noguera no havien jugat un partit complet des de finals del 2021.

Però els dubtes es van dissipar ràpidament quan ja sobre la gespa les sensacions van ser bones i Edu Raya va obrir el marcador al minut 20. L’equip entrenat per David Biosca va controlar el partit en tot moment, tot i això no va impedir que els locals empatessin iniciada la segona part. Només 5 minuts després Raya va tornar a avançar els balaguerins i un doblet de Miquel del Àguila va sentenciar el partit.

El Balaguer s’endú els tres punts i es manté en segona posició, amb un partit menys que l’Artesa de Segre, i a la propera jornada rebran la visita del Guissona U.E.

Informa: Redacció